maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pulkkailuu ja Jäällä c--:

                        Sunnutai :

Tallilla oltii vasta 12 maissa ja ei meinattu keksii mtn mitä tehtäis riksun kaa. Ilma oli kuitenkin mitä ihanin, afa paisto ja ei tuullu + lämmin <3 Aluks meinattii mennä kentällä puomei ja pikku esteitä mutta ei sitte menty ku ei oikee tehny mieli sit.
     Päädyttii sit semmosee et käytii jäällä ja sinne meno ja pois matkat vedettii annii pulkassa. Oli nii hauskaa (: Riksu ei pelänny yhtää sitä pulkan ääntä tms ! Sit siellä jäällä kävin ain aika pitkän matkan päässä laukalla ja takasi. Ku laukkasin pois päi ja käännyin takasi ni olinki menny iha hito kauvas. Oli nii ihanaa laukata siellä ni en ees tajunnu kui kuavas oltii menty :') Riksu tykkäs myös ku oli vaa valkosta joka puolella ja tilaa iha kunnol. Se pinko siel yhen pätkän minkä kintuista pääs. Siel oli myös aika vähä lunta et oli helppo mennä siellä :)
        Anni ootti sillo aikaa aina siellä rannassa, kameraa ei kyl muistettu ottaa mukaa :c Ois saanu hienoi kuvii !  Kotii päi taas samalla lailla. Ravattii vaa vähä ja muuten käveltii et tuli loppukäynnit.
Tallilla kello oli taas aika paljo ni riksul oli jo ilta ruuat karsinassa.








;s tuo ennen kuva :d mut nyt on jo paaljoon parempi ! 
lauantain postaus tulee myöhemmin C:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyi tuo silmä ;s onneks oman hevosen kohalla ei oo käyny samoin. Mutta onneks nyt jo parempi ?

sini ja laura kirjoitti...

niimpä ;d joo silmä alkaa ollu jo lähes normaali C: