maanantai 11. maaliskuuta 2013

Piuhoilla = )

Sunnuntaina oliki sitte sen kouluvääntelyn vuoro. No ku mentii puol 12 jälkee ja siivottii karsiant ni kello 12 jälkee päästii riksun 'kimppuun :) '. Aattelin kyl ettei siint kentällä menemisestä tuu yhtää mitää ku riksu oli nii inhottava harjatessa. Harjattii ja varustettii siellä toisella puolella ku on jo suht lämmi ni ei tartte tallis. Kuopi, yritti pyörii sun muuta. Aattelin et mikä on ku eile kuiteki menin suht rankasti siel maastos.  Päästii kuiteki sopuun huomautuksilla ja laitettii nyt ne piuhat , kerrankin ku jakso ;)

No mentii kentälle ja mie menin ekana. Kenttä oli tosi hyvä. Otin alkukäyntien jälkeen taivutteluja ja asetteluja ympäri kenttää. Sit otin ain välii ravii sinne väleihi. Keskityin enimmäksee et riksu menee rennosti. Ravis ympyröit ja isoo kasikkoo. Tai sillee et ottaa ain lävistäjän et tulee kasikkoo. Sit aloin laittaa laukkaa sinne väleihin. Eli lyhkäset sivut ja ne lävistäjät. Riksu meni tosi rentoo ja rauhallista laukkaa. 
Niitte jälkee viel laukkaa vähä ympyräl ja uralla. Loppuu viel vähä käynnissä ja ravissa taivutteluja ja riksu alko tajuu piuhojen tarkotusta ja rentouttamaan kaulaa (:  Nyt vaa mahd. usein kouluuku menee ni piuhat, ni muistaa riksu sit vähä mite sen kaulan pitäs olla ;) 
Anni otti loppuun viel parit laukat ja vähä ravii + loppuravit -ja käynnit. Riksu oli annilki rento ja kiva !

Ja tässä näit kuvii vielä. Huomaa et riksu menee vähä paremmi ku ilma piuhoi ja kaula vähä taipuu. Eihä tuo nyt kuitekaa mtn muotoo oo mutta kuiteki meille edistystä ja tästä sitä lähetää kehittyy sit c;


 heeiheei <: ps. toivottavasti ei liikaa kuvii ? :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muoto ei ole mikään tila, jota tulisi tavoitella. Peräänanto sen sijaan on ja se on täysin eri asia, kuin hevosen pään asento :)