perjantai 29. maaliskuuta 2013

ilmansatulaa ja otsikoinnin vaikeus D: ( vanhoja kuvia)

olipa tänää nätti sää :P Afa paisto ja lämmintä riitti ! Päätettii sinin kaa lähtee ilmasatuloita liikenteesee, ekana kentälle vähän kieroimaan. Sini Hessulla ja mie riksulla tehtii siellä ravissa alkuun ympyröit ja ravi-pysähys-ravi siirtämää. Sitten otettiin laukkaa kumpaakiin suuntaan. Muuten oli oikein hyvä, toinen pää kentästä on vaa alkanu sulaa ni ihan lössö.
   Kun oltiin siinä tarpeeks menty ni lähettiin tielle kävelemään. Tehtiin sitten suopellonlenkki kokonaan. Otettiin pari pätkää ravii siellä ja muuten käveltiin. Oli taas mukavaa höpötellä niitä näitä.
Tallilla varusteet pois ja hevoset syömään. Sillo välin myö ite syötiin ja pestiin ja rasvattiin riksun satula ja suitset, hessun satula ja suitset ja bennon satula ja suitset. Oli siintä ollu vähä aikaa ni oli vähä jo päässy likaseks. Nyt puhtaaat! :--)
Huomenna tallille ja kesälle ja keväälle vähän suunnitelmia mutta niistä lähemmin C; Nyt ei uusia kuvia, mut jos huomenna pari sais räpsittyä. vähän vanhoja kuvii




vissii viimekesänä ? Riksu laihistui ettei maha osuis xD 

näytän hirveen pontsolt ._. xd



kunno tilanne kuva :D 
Kesällä myös vois hypätä enemmän ja keväällä C: 

Byye,Byee <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko tehä jonkun postauksen, jossa kerrotte lempibloginne yms? Ja sitte videopostauksen tai Myday:n :)?

sini ja laura kirjoitti...

juu voidaan noita vaikka tehdä C: ja tarkotitko riksun myday vai meidän ? Riksun mydayn vois tehä vaik joku kerta ku ollaan yötä ni ois sit koko päivält ;)
kiitos ideoista ja kommentista !