perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kevät on näköjään tullut ...? :D ( video ja kuvia )

sen huomaa nimittäin , hepat on ihan villeinä. Eile vietii ne pihalle ni oli kyl kunno riehumiset siellä. Jopa riksu malttoi heiniltään hyppiä, juossa ja riekkua. Welcome vaan kevät :D:D Sain myös tosi hyvia kuvia ja videoita. Video on vähän tylsä (?) mut kestäkää c: Ja kiitos kommenteistä !!

Torstaina kävin eka tiellä vähän käppäilee, rauhottelee herraa ( se oli ihan villi xd ) ja otin myös ravii ja parit laukatki. Sen jälkeen kentälle taivuttelee ja tekee ympyröit. Oli vähä jäykkä, tauon takia.
Otin laukannostojakin aika paljo ja sen jälkee anni ja jenni meni viel hetken.
Varusteet pois ja takas pihalle hillumaan!

Tänään eli perjantaina sitte kokeiltiin aivan uutta juttua! pulkkaratsastusta nimittäin. Tää oli kyl vaa kokeilu mentii vaa hetki tallii ympäri ja vähä ravii. Myös oli sillee et joku talutti. Laitettii valjaat, rintaremmi ja sit ohjat. Sit ohjat niihi valjaisii kiinni ja sitten pulkassa oleva piti niistä kiinni.
Ei ollu herra moksiskaan pulkasta, yritti vaa mennä kovempaa. Pääs sen jälkeen takas pihalle c:

:D
poppooo ;D

'pää rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ! :D'
<3

Eipä nyt muuta, liikaa kuvia ja pieni video c: (laittelin vaa videot peräkkäi en tehny niille oikeen mitään ! ) ja toivottavasti tuo musiikki ei teistä oo liikaa kulutettu xd

ps. tuo video on vaikka sitten yli 70 lukijan kunniaks <3 Joskus jotain suurempaa c;;

VOOOI HITSI ._. elokuvatyökalu ei suostu yhteistyöhön eikä näytä niit videot jotia lataan siihe :ss Nyt joudutte odottamaan sitä videota. Pahoittelut :s Kuitenkin kuvat ja tuolla alhaalla yksi biisu c:

illan jatkot <3!
jalka nousee !
' moi oon väkkärä lv ja leeikin shetlanninponii c:
melkee ku veljekset :D

Ei kommentteja: