tiistai 26. maaliskuuta 2013


                                                           Lauantai : 
Tänään sinin kanssa tallilla :) Riksulla ja bennolla lähettii ekana maastoon ja ampumaradalle päin. Sini-Benno ja mie-riksu. Matka ei kuitenkaan sujunut 'ongelmitta'. Alkuun meni tosi hyvin ja riksu oli aika rauhallinen.
Otettii sit eka laukka ja riksu laukkas hyvi C: Benno yhtäkkii meinas kaatuu ja sini lens sit sieltä. No ohjat katkes sitte siinä rytäkässä ja benno juos vähä matkan päähä mut anto kiinni. Onneks ei käyny kummallekkaa mitää vakavempaa. Lähin sit riksulla vauhilla tallille ja hain ehjät ohjat. riksu meni kotii päi reippaasti ja hyvi. Sit ku lähettii takas ni riksu oli sillee' eiks  myö lopetettukkaa jo ' :D Vähä piti patistella takas sinne. Sit riksu tais muistaa et benno ja sini oli siellä ni meni sitte !
                       Jatkettiin sitte normaalisti loppu lenkki. Yhes laukka kohas oli jo hiekkaki näkyvis :) Mentii aika reippaasti koko ajan. Tallilla loimet pojille ja leivät suuhu. Kello oli jo puo 3 ni hevosilla oli jo iltakaurat ja mössöt.
bennoki valmiina C:
                             Joskus  5 maissa otin riksun ja laitoin sille suitset. Sini oli menny hessulla kentälle ilmasatulaa. Aateltii käyvä vähä viel käppäilee tiellä. Oltii siis kummatki ilmasatulaa, miul oli se loimi riksun päällä. Käytii kiertelee siellä täällä ja oli tosi mukavaa ja hauskaa. Hevoset vaa käveli ja myö juteltii ja naurettii siel selässä. Ei oo nimittäi pitkää aikaa ollu nii hauskaaa :') Loppuun päädyttiin käymään jäällä. Siellä olikin tosi hyvä, ei tuullu ja lunta oli vaa vähä jäällä. Otettii parin askeleen laukat kokeiluks siel :D
Sit kotia päi. Käveltiin varmasti ainaki yli 1h. En osaa sanoo monta kilsaa siinä oli mutta tulipaha käveltyy ! Oli nii kiva viel ilmasatulla mennä. C: Tallilla riksu pääs iltaheinille ja nukkuu.
 Huomenna varmaan jotain kentällä :)  ja toiv. ei liian pitkä teksti :D ?
Jäällä!! <3
 Yllä olevat kuvat otettu kännykällä...

Tähän loppuun vielä instagramista kuva kyseiseltä kävely lenkiltä
tässä vähän tulevaa + apuri ;) 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jee , varuste postaus kai ? :) Ja tää blogi on tosi kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

ja tosta jäi et en kehtaa kommaa omal nimel siks anon :-D D:

Sini kirjoitti...

Saa nähdä arvasitko oikein C; Kiitos ! :3