lauantai 30. maaliskuuta 2013

Koulutuuppailuja!

 Tänään mentiin sitte porukalla kentälle koulua tuuppimaan. Ainuina ongelmina oli vähän huono kentän pohja ja 3 hevosta melkein puolikkaalla kentällä :D Mutta näillä mentiin (y) Alkuun oli näin että Sini-Väkkärä, Elisa-Paratiisi ja Mie-Riksu.  Otettiin käynnissä pysäytyksii ja  taivutteluit. Riksu meni iha hyvi mut oli vähä 'hämillään' ja epäkuunteleva ku vieressä pyöri pari lv tammaa.
Sit ravissa volttei ja ympyröit, mitä nyt siinä mahtu tekee. Myös siirtymiä .En laukannu nyt ollenkaa ku vaihettiin sitte hevosii. Mie menin väkkärälle, sini paratiisille ja elisa riksulle. Elisa meni riksuu käynnis vähä läpi ja ravissakii vähän. Oi kun oli ihanaa mennä automaatti väkkärällä <3 Se  oli nii hieno ;3 Riksuki toimi nyt hyvi, paremmi ku viiimeks ku elisa meni sillä.
          Lähettiin sit tallille ja otettii varusteet pois ja sovitettii riksulle tuota väkkärän satulaa. Se oli riksulle sopiva, elisa viel huomenna ku ratsastaa riksulla ni kokeilee sitä sit paremmin ;)

Ois nii ihanaa saada riksulle uus ku  se ku vanha on jo vähä kulahtanu ja riksulle muuteki jo epäsopiva vähän. Sit pääsis menee kunnon varusteil. Mutta katotaan nyt miten käyn ja joudun tuottamaan pettymyksen teille nimittäin ei kuvia :c Pari keskiviikkona otettua kuvaa tähän ja illasta keskiviikolta pientä videokoostetta :--P ( huomenna tai maanantaina tulee...)


udet pökät 















6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sulo kissa ;3 ja tuo kissan asento yhes kuvas ö.ö xd

sini ja laura kirjoitti...

haha :'D hää on vähä hassu :)

Oona kirjoitti...

nii siis mikä uus ois kiva saada ku tossa ei lue? :D veikkaan satulaa :D

Laurra kirjoitti...

nii satula C: näköjää unohin laittaa :D

Anonyymi kirjoitti...

riksu on ihana <3 ja tää blogi !

Laurra kirjoitti...

voi kiitos :3