keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

kuulumisia ja iloisuutta !

Alkuun täytyy hehkuttaa ku oon nii iloiinen (--: Riksun silmä on parantumassa ja viikonloppuna otan siitä ennen ja jälkeen kuvan. En vielä tiedä kehtaanko laittaa sen 'ennen' kuvan koska se on ihan hirvee :d Kai sen kuitenkin laitan.. Ja sitte riksun kaviotkin vuoltiin tänään ni sekin on nyt alta pois. Saa mennä taas huoletta.

Sitte pari muutajuttuu. Tiet on hirmu liukkaat, onneks on hokit mutta ei tuolla silti uskalla täysiä päästellä. Toiv. viikonloppuna ois hyvät ilmat koska ois hirmusesti suunnitelmia !

Viikonloppuna mentiin riksulla eka tiellä ja sit hetki kentällä. Päästelin aluks siellä tiellä, afa paisto ja riksu oli innoissaan <3 Loppuun viel kentällä vähän taivuteltiin ja hienosti meni <:
 Tänään sitten ilman satulaa kentällä. Oli nii happy ku kentäl näky jo hiukan hiekkaa! Kevät TULEEE C: Siinä tein kasikkoo ja ympyröit laukas ja ravissa. Kuiteki suht kevyesti että oli vähän välillä kevyympää. Riksu vähä yskähteli ja tallilla laitettii sit paksumpi loimi niskaa. Siellä oli iltaheinät karsinassa oottelee.

Viikonloppuna ainakin sunnuntaina kuvia, tänään ei tullu otettuu ! 
ps. selatkaa alas siellä on  erikoispostaus !! C;C;

Ei kommentteja: