torstai 30. elokuuta 2012

Rento hevonen

Sunnuntaista kirjottelen.. :DD Ei yhtään myöhässä.. Mutta asiaan!

Ilma oli just hyvä ratsastaa, ei kuuma eikä kylmä! Otin riksu vikkelästi pois tarhasta sillä aikaa kun laura hämää bennoa ja varsaa ompuilla C; Noh, kohta päätettiinkin että liikutetaan benno ensin ja eikun riksu takaisin varsan seuraksi tarhailemaan. Bennolla käytiin ensimmäistä kertaa ajamassa :) Ei menny ku puol tuntii, harjaukset laskettu mukaan + varustaminen. Sitten oli viimein riksun vuoro!
 Lähdettiin kentälle kun hepo oli varusteissa. Suunnitelmana oli puomeja ja kavalettejä. Aluksi oli suunnitelmissa vääntää myös koulua sen ohella mutta se jäi sitten unholaan jos ei paria ympyrää lasketa... Riksu oli hyvin rento alusta alkaen ja nosteli hyvin jalkoja puomeilla. Riksu ei sen kummempia kavaletistäkään sanonut, vähän korvia höristeli.



 Puomeille tultaessa riksu yritti itse jo nostaa ravin C: Laukkaa riksu nosti tosi laiskasti, ja välillä väärää laukkaa, ja laukkapuomilla joka oli lyhyen sivun keskellä, riksu yritti välillä tiputtaa raviin. Parit onnistuneet nostot ja laukkapuomit molempiin suuntiin tehtiin. Evästäkin yritti hepo saalistaa kentän laidalta :D
Lopuksi mentiin pellolle, molemmat kävelivät jonkun matkaa pois päin ja sitten laukkaa takaisin pellon reunaa pitkin. Siellä vielä virtaa riitti jonkun verran, ja varsinkin riksu olis halunnu kaahailla täyttä ravia! :) Loppuravit ja käynnit tehtiin kaksipäällä maastossa. Kentällä meillä meni aikaa suunnilleen puolituntia molemmilla yhteensä. Ja kokonaisuudessaan joku n. 50min. Riksu oli kyllä hieno! :3
Pestiin riksu kun hiki oli noussut pintaan. Ja venyteltiin jalat hyvin ja kaula. Herkkuja riksu sai vielä, ja sitten karsinaan lepäämään.
 Olipas ihanaa kirjottaa pitkästä aikaa taas kunnon postaus! :) Laura kun on nyt kirjoitellut. C:
Mitäs tykkäsitte? Ja muistakaas painaa nappia alhaalla jos jaksoitte lukea! Se ei vie kuin yhden hiiren klikkausen! C;

Kommentit tulee nykyään ponnahdusikkunaan eli ei tarvitse painaa tekstistä ymsyms.

Ei kommentteja: