tiistai 7. elokuuta 2012

Maastoiluja (paljoo kuvii)

en oo nyt parista päivästä muistanu kirjottaa mut keskiviikkon anni ja jenni kävivät tunnilla riksul. Riksu mnei tosi rauhallisesti taas laukat nous hyvi myös.

Sit torstaina kävin yksin riksul maastoss. ekana menin yhelle uuvelle pellolle rallittelee. Sit alkokuumuu vähä liikaa ni tehtii hetki ympyrää siinä ja sit tielle ravailee loppuravit. Kävwltiin sit kotiin semmosta mehtäpolkuu pitki :) Ku menin tallille otin varusteet pois. Venyttelin riksun oikein kunnolla ja sit letkutin koivet. Sit rksu pääs kavereitte kaa pihalle viel vähäks aikaa.

Eilen kävin jennin kaa maastossa. Jenni meni riksul ja mie bennol. Käytiin joskus 6 jälkeen illasta ni aurinko just laski ku myö siel peltojen välis köpöteltiin menee. Niin kivaa oli ja ilma oli mitämahtavin ♥ Jenni meni riksul ekaa kertaa tollee maastos ja riksu meni tosi  rennosti. Yritti vaa syyvä välillä ku nälkä yllätti :D
Laukattiin viel loppuun yks mäki ja sit loppukäynnit. Ku tultiin pois ja oltiin otettu varusteet pois ja pesty hepat ni kello oli 8. Syöteltiin niit sit viel hetki pihalla.

Ratsastus kuvia ei oo mutta kuvailin vähä ku poijjaat oli pihal ni riksu innostu poseeraa (;




                                            kuka on pomo ?
                                                     













                                                     





Ei kommentteja: