torstai 23. elokuuta 2012

Koulukiemuroiit, innokas hevonen

Eilen kävin jennin kaa koulun jälkeen tallilla ja riksu kumppaneineen olikii viel pihalla. Otettiin ne sisään ja käytii harjaa. Varusteet selkään ja kentälle. Mie menin alkuu bennol ja jenni riksul. Käynnissä ekana lämmiteltiin hepat kunnol. Sit ravailtiin jotain. Otettiin lauakt ja vaihettiin heppoja.
   Riksu oli alkuun ylienergine. Se yrittä vaa singota laukaan ja ympyröil se unohti asetukset. Sit jäätiin hetkeks pääty ympyrälle harjotus raviin. Tein semmost pari askelt ravii, pysähys peruutus jtn. Sit ku herra R rauhoittui ja alku asettuu kunnol otin ympyräl laukat. Si viel loppuun kolmikaarist ja ku alko tuntuu hyvält ja rennolt lähettii loppukäynneille tielle. Siel oli iha mukavaa, aurinko laski (-:

                     
   
 Ku tultiin purettiin  hevoset ja vennyttelin riksun taas tosi hyvi. Riksu on jotenkii vähä unohtanu sit'ä kumarrusta ku hää ain pähkäilee siin hetken et mite se ny meni, vaik ennen se teki sen heti. Mut joss e siint alkas taas muistuu ku tekee enemmän. Olikii iltaheinät ja kaurat oottelee.
Sit mie ja jenni päästiin lämpimään paljuun ♥

                                                     talvelliset irrottelut ♥ C;


Pahoitteluni jälleen nimittäin ei uusia kuvia paitsi yksi huono selästä otettu puhelimella. Lupaan viikonloppuna ottaa myös ratsastus kuvia!!

Ei kommentteja: