torstai 16. elokuuta 2012

Maastos (pikakirjoitus)

                             
Olin koulun jälkeen tiistaina tallilla käymässä ja kävin riksul maastos. Riksu ei oikee innostunu asiasta ku jäi iltaheinät keske ku menin hakee hänt. HArjauspaikal seiso kuitekii nätist katteli siin vaa mitä mie tein. Sit kipusin selkään, tiekkasin vyön ja lähin. Sit ku päästii pihasta lähtee ni riksu koko aja yritti kääntyy takas päi käynnis. Otin alkuraveja ja alkosujuu paremmi (: Sit käännyttii suopelllolle päi ni riksu yht äkkii pisähty ja alko jäätää sinne mehtää päi. Jatkettii sit matkaa ja kuulin jotai rapinaa sielt mehäst. Laulelin vaa ja jatkettii vaa etiä päi. Kuiteki käännyttii sit yhen likakauvon kohalla pois päi. Sit riksu ei enää pysähelly vaa kiis reippaast kotia päi. Spurttailtii vähäse ja sit yks laukkapätkä otettii. Riksu oli muuten kaikin puolin mukava :)
Loppuun menin viel pellolle tekee ympyröit ja oli nii mukavaa istuu harjotusravis ku ei pomputtanu paljoo yhtää, pellol ku menee. Talliii ku pääsin ni riksulle oli tullu hiki pintaa. Varmaa siint ku kentälle porotti iltaaurinko! Pesin hevosen ja annoin omenat. Sit karsinaan jatkaa iltaheinien syöntiä.

Nyt ku miul alko koulu ni en pääse joka päivää liikattamaan riksuu mutta viikonloppuna käyn ainakin toisena päivänä ja joinain viikonkin päivinä. Yritän yli 2 kertaa viikos käydä. Koe viikkoina en sit varmaan kerkee ku kerran tai jotain mutta yritän! En saanu otettuu mitää kuvii ku puhelinkaa ei ollu mukana, yksi vanha kuva tässä kuitenkin (:

Ei kommentteja: