torstai 16. elokuuta 2012

3 päivän eestä kirjotteluuu

Eli Perjantaina kävin annin ja jennin kaa illast ratsastaa riksuu. Otettiin sit myös benno siihe kaveriks. Tehtiin eka kentäl kaikenlasiii kouluhommeleit. Sitte ku oltii siin tarpeeks touhuttu ni lähettiin maastoon. Siel eka mie Bennol ja anni riksul. Käytii viel vaihtaa ja mie Riksu ja jenni benno. Käytii suopellon risteykses kummankii kanssa kääntyy ja meni oikee hyvin (: Riksu olii tänää oikee rento ja mukava ratsastaa! Purettii varusteet ja vietii hevoset kauroille.




Lauantaina mentiin taas eka kentälle ja tehtiin kouluhommii ja ei menty niin pitkää koska riksu oli alusta asti tosi mukava. Benno oli siis taas mukan. Käytiiin eka anni riksu ja mie-benno uhrikivel päi ja semmosta mehtää pitki yhen hiljan pihaan ja siintä sitten pois. Hevoset meni hyvin! Sit ku tultiin nii kuultii et siel onkii yks karhu liikentees :s onneks ei satuttu sen kaa vastakkai siel,..Vietiin hevoset viel pihalle takasii  syömää.

Ja Sunnuntaina  mentiin ilmasatuloit ja oli ihanan lämmin ilma <3 Mentiin todellaki riksul iha tosi kevyesti. Vähä ravailtii ja sit käynti työnskentelyy ja yhet lauakt kumpaakii suuntaa. Riksu oli taas niin hieno C:
Anni meni hetken ja jennikii. Anni ei ollu ku menny riksul käyntii ennen ilmasatulaa ja hää nyt ravailikii ni hää tippu siel kerra mut ei käyny mitäkää. Riksu taas jäi vaa seisoo siihe vieree vaa :) Käytii cviel loppukäynnit tiellä. Ja ponien pesua!




                  Kerra anni sielt tuli kattoo hiekkaaa vähä lähempänt (;






                                   
anteeks, tää postaus oli hiuka myöhässä :d

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anni ei näytä yhtää itteltä :') hieno tippumine :DD

~Essi en jaksanu kirjautuu (:

Anonyymi kirjoitti...

Ainii ja bennol ihaana huopa ! x3 <3