perjantai 31. elokuuta 2012

Pellolla, tiellä ja kentällä... ft. Essi (;

                                TIISTAI!



Tänään koulun jälkeen essi tuli miun kanssa liikuttelemaan riksuu ja bennoo. Essi menei bennolla ja Mie riksulla. Harjaus, varusteet ja baanalle (x Lähettii suopellolla päin ja käytii kääntyy yhel likakaivol taas. Sinne ain välil ravailtiin ja 2 pätkää laukattiin.
  Sitten käytiin yhellä pellolla ja käveltiin siel, vähä ain ravattiin. Oli yks semmone märempi kohta en huomennu sitä ja ravattiin siint. Yht äkkii riksu alko linkkaa tosi kovasti ja miulle tuli hirmune paniikki et mitä nyt tapahtu ja mitä sille jalalle kävi :d No sit käynnis sinne toisee päähä peltoo ja takasii, kokeilin pari askelt ravii et ontuuko tms...vähän ontu ei paljoon. Oli outoo koska koskaa enne ei ollu käyny tollee et riksu ontus. No sit se lopetti sen ja käveltiin tallille päin. Ravasin viel iha vähä eikä mtn. Otin myös pari askelt laukkaa eikä siinkää miitään.











Mentiin tallille ja otetiin satulat pois koska ilmasatulaa kentälle. Katoin jalan ja mikä "helpotus" koska kenkä oli vaan vähä irti ettei mitään pahempaa. Lähin iha kävelee vaa essin ja bennon  seuraks sienne kentälle ja pari raviaskeltakii otin. Kuvailin heitä ja tänne tulee myös heis kuvii (;
Suitset pois sen jälkeen, pika harjaus ja karsinaan!

♥:laura




Ei kommentteja: