sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hyppelyt + maasto

Viime keskiviikosta ja torstaista nyt kirjottelen...

Haettiin hepat laitsalta ja  Riksua alettiin varustaa. Mie tein ristikon alkua harjaan, jotta pysyis samalla puolella jouhet. Tuuli ihan hirveesti ni korvahuppua käytettiin.
 Oltiin aikasemmin jo kasattu kolme estettä kentälle valmiiksi. Mie menin ekana, enkä ollu riksulla ratsastanu ainakaan kolmeen viikkoon, koska oli kisat ja mökkeilin. :D Oli aluks omituisen tuntusta, ja riksulle oli keräytyny tietysti pöllöenergiaa ja esteillä hää kuumuu vähän. Hyvä yhdistelmä.
xd
Hypättiin tänään pienempiä esteitä, varmaan jotain 40-65cm. Käytettiin myös puomia ennen yhtä estettä et askeleet sattuis hyvin. C: Tehtiin myös erikoisempi este, nostettiin kolme rengasta pystyyn.
Sit lauran vuoro ja riksu oli onneks jo vähän rauhottunu. Hyö hyppäs samoja ku myökin. Pidettiin toisillemme vähän niiku tuntia. Riksu meni loppuen lopuks ihan kivasti, mutta hänen ei tarvias kuumua:D Laura otti myös muutaman videon meistä, niin varmaan jonkun videon teen kun saan lisää uutta materiaalia. :)
Pestiin poitsu läpi ja letkuteltiin jalat tosi hyvin. Kaksiteholinimenttiä myös koipiin. Venyteltiin herran kanssa myös hyvin. Riksu muistaa jo missä järjestyksessä ja miten venytellään ratsastuksen jälkeen kun hää tekee jo valmiiks C: Vietii riksu, benno ja varsa viel pihalle.

Heposet taas laitsalta ja tänään oliki sitten maaston vuoro. :) Oli myös vähän kylmä :s

Laitettiin riksulle loimi hetkeks selkään koska poitsu oli vähän märkä kun ulkona oli tihuttanut vettä. Harjattiin riksu hyvin ja varusteet päälle. Jenni tuli meijän kanssa tänään maastoilemaan. :) Menin jennin kanssa Riksulla kakspäällä ja Laura Bennolla. Sen takia mentiin kakspäällä, vaikka eilen olikin estepäivä, koska ei mitään reipasta maastoa tehty. Kaikki askellajit kyllä käytiin läpi.
 Ampumaradan lenkki tehtiin + loppuravit ja -käynnit metsä tien suunnalla. Riksu säikähti kerran lintua ja yllätyksenä lähti kiitolaukkaa karkuun :P Ennen ei ole ennen tehnyt kuin sivuloikkia ja jäätyny paikalleen. :D Hiljensi kyllä ihan hyvin ettei lähtenyt käsistä.

Maasto oli mukava ja seura vielä mukavampaa. :) Pois tultua harjattiin riksu kerran pehmeällä harjalla läpi ja linimentit jalkoihin. Annettiin syödä heinää paalista samalla. Hyvin riksu meni tänäänkin:)

Ei kommentteja: