keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropiseee...maastossa!

Juu tuol sataa iha liikaa :d Kenttäkii iha lätäköi, ei siin voi tehä mitään, kattoo nyt mite käy perjantain estetunnin...Ja tänään  menin liikuttaa riksu et ei se ois taas semmone samanlainen intopiukee ku viime viikol ku en ehtiny alkuviikkoo liikuttaa :D
 Menin sitte annin kaa ja käytii vähä suopellol päi. Mie bennol ja anni riksul. Mentii suht reippaasti, ravattii paljo ja kahet pätkät laukkailtiikii. Sit jotku vesisimmät kohat käynnis. Kummatki hepat oli rauhallisii aluks ku ei tykääny sateest mut sit ku käännyttii kotii ni energiaa löyty! Ku laukattii tallille mäki ylös ni tultiikii aikas kovvaa :P Loppukäynnit ja tallille. Oltii(ko) ees vähä märkii(Y) oli kyl mukavaa et ei sen puolee.
   
                               Laitettii eka fleeceloimet selkään ja viltit kaulalle et kuivuis enimmät. Sil välil kuivattii ja harjattii jalois hiekat pois ja selvitettii hännät. Ku ne loimet oli märät vaihettiin toisiin ja laitettii heput karsinaan, iltaheinille ;). Sit joskus 2h pääst tultii ottaa loimet pois ja riksu oli kuiva :) Kävi sen jälkee piehtaroimaa hirveesti.
                                                tämmösen vois tehä taas tänä vuonna ;)

Ei kommentteja: