maanantai 29. lokakuuta 2012

Pitkällä maastolla

awww ;3
Tänää oli sit maasto juttu johon piti lähtee ainakii yli 10 tyyppii? Noo aamulla haettiin hevoset pihalta, harjattiin ja lähettiin sinne tien risteykseen minne hedän piti tulla. Oli suht kylmä ni piti olla kunno lämpö kerrokset päällä. Mut kyllä tarkeni. Siell' otettiin jokunen 5minuuttinen kunnes 2ratsukkoa tuli sieltä. Oltii alus sillee et missäs se iso porukka on, ne ei sitte vissiikää jostain syystä päässet.

                       Lähdettiin sitten nelistään ja riksuhan oli iha tohkeissaan ku näki jotain muitakin heppoja. Eka kilometri suunnilleen riksu vaan steppas siel perällä. Onneksi hän rauhoittui ja minullakin oli sitten helpompaa. Riksu oli jossain puolessa matkassa jo iha märkä ku piti siel vähä höntyillä turhia. ka laukkapätkä meni niin että muut laukkas ja riksu tuli kiitoravil. En mahtunu saamaa riksuu siinä hänen mielen tilassaan laukkaamaan mutta kävi tuokin. Sitten riksu rauhottui ja seuraava pätkä jopa laukattiin. Käveltiin mlkein loppumatka kokonaan. Lenkki oli joku noin 13km pitkä ja kesti noin 1h 30min siinä.

Tallilla sitten loimi selkään ja karsinaan. Riksu oli iha väsy :3 Räpsäsin parit kuvat. Tallilla on kylläkin yks loimi, pitää eka kattoo oisiko se hyvä vai pitääkö tilata ! C:

Ei kommentteja: