perjantai 26. lokakuuta 2012

Pellolla!

Iha ekana tän päivän estetunti peruuntu koska kenttä ois ollu iha jäässä :d Noo joskus sitte!


Tänää kuitenkiii käytii tallilla liikuttamassa riksu ja hessu, mentiin pellolle niinku otsikosta voikin jo huomata C: Siivottiin eka karsinat ja haetiin popot ulkont, harjattiin ja varustettiin.
                                Mentiin eka kokeilee kenttää mutta se oli nii jäässä et ei siin ois voinu tehä mitään. Lähettiin kävelee tielle ni huomatttii et yks pelto näyttäs aika hyvältä ja mentii kokeilee. Tehtii sinne semmone ympyrä ja sit ravailtii, peruuteltii ja pysäyteltiin. Riksu oli tosi kivan tuntune ja rakastan riksun ravii pellol ku ei pomputa melkee yhtää <3 Ja muutekii oon oppinu istuu siin vähä paremmin jo :)
Vaihettiin viel pellon toiselle laidalle ja tehtii sinne toine ympyrä ja siinäkii viel ravailtiin tovi. Loppuun mentiin ottaa laukka siihen tielle ku siin oli suht pehmeetä hiekkaa. Sit viel loppuravit siel ja käynnit tultiin semmosta toista isoo peltoo pitkin pois. Oli kyl tosi mukavaa mennä pellol pitkäst aikaa ja varmasti pitää mennä muulloinkin ku kenttä saattaa olla aika komppura. ( ens kerral jos mennää sitten kuvii sielt, nyt ei voitu oikee ottaa ku kummatkin eri hevosil ni)

joo muokkailin vähä kuvia, nää on aika kauniita x'd

Tallilla varusteet veks ja loimi selkää. Linimenttasin jalat ja selvitin hännän. Ootan sunnuntaita innolla koska maastooon <: Ja huomenna saa Mr. R vapaa päivän ;D

Ei kommentteja: