torstai 11. lokakuuta 2012

Kakspäälle maastoiluu porolla C;

jooo, riksu omaa nää asennot ;D


Sunnuntaina kävin jennin kaa tallilla ja päätettiin kauniin päivän kunniaksi lähteä maastoon kakspäälle. Riksu oli pihalla ja haettiin hänet sieltä, harjattiin ja varustettiin. Laitettaan porokorvahuppu kokeiluun ja ei se ollu yhtää liian iso :)
         Mie istuin takana ja jenni satulassa. Lähettiin suopellon lenkkii tekee iha rauhallisesti. Riksu tuntu ihan  kivalta! Ravailtiin aina sillo tällö ja muuten käveltiin. Yhes pihassa oli koira ja riksu pelkäs sitä iha älyttämästi ku kerro yks vapaan oleva koira oli ajanu heit ku hyö oli laitsal. Lenkki meni iha mukavasti, napsin puhelimel ain sillo tällö pari kuvaaa. Meil meni varmaa jtn 1h 30min ku käveltii nii paljo ja ei ollu muutekaa kyl mikää kiire ni.





    Tallille ku päästiin ni otin siin tallii ympäri yhen laukan ku ei laukattu yhtää ja sit loppuravit + käynnit. Nosti tosi hyvi ja oli ihanaa istuu satulas :D <3 Varusteiden purku ja harjaus. Ei viety sit enää pihalle ku kello oli jtn yli 2. Annettiin se herkkukivi hetkeks karsinaan ja ei oo kyl enää paljoo jäljel mut vähä C; Pitää kyl joskus ostaa uus ku oli nii hyvää, ainaki vaikutti silt!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

monen aikaan teidän tallilla oletaan hevoset sisälle,kun jätitte jo riksun 2 jälkeen päivällä sisälle?

sini ja laura kirjoitti...

joskus kolmen jälkeen mut se oli jo reilusti yli kahen ehk puol 3 ni.