perjantai 12. lokakuuta 2012

Koulua, koulua!


                                                          möksmöks!


Tänään kävin koulun jälkeen riksul vähä ridailee ku koko viikkoo oo kerenny :d Ollu kokeita ja näin ni ei oikee oo kerinny. No tänää se sitte vähä "kostautu" ku siellä ootti yks _pikkusen_ pöllöenerginen suomenputte C: Noo harjauspaikal seiso iha asiallisesti ja sillokii ku varustin. Heti ku otin päitset pois ni alko hirveet haukotukset, varmaa 5min C':
                 Ku pääsin lähtee ni jo pihassa huomas et riksu oli energine, käveli hirmust vauhtii. Alkukäyntien jälkeen otin kaikkii käynti juttuja ja ne meni tosi hyvi, peruutukset, pysähdykset ja voltit. Ravissa sillee et pariaskelta ravii, pysähys, ravii jne nii pitkää enneku R rauhottui :) Sitten otimme ympyröitä ja vähä kolmikaarista. Loppuun nostelin viel laukkoja ja ne oli kyl vauhikkait. Yhes vaihees meinas mennä oikeesti totaalisesti hermot ku riksu vaa yrittää laukata täysii ja sit ku vähän pidätän ni   raviin jne... kyllä ne sitte nous hyvät laukat ja olin tyytyväine. Loppuravit -ja käynnit tiellä.
             
                      Tallissa pesin riksuu vähä ku se oli iha mutane, ku oli päiväl aitaukses riekkunu. Loimi selkää ja venyttelin pitkäst aikaa. Neki oli menny vähä unholaan, mut kyl ne sit sielt tuli!

Huomenna meen annin ja jennin kaa tallille ja kuvia tulossa ja ehkä joku video ;) Mutta sitä odotellessa tässä pari viime kerran juoksutus kuvaa!!

<3: laura

 

Ei kommentteja: