maanantai 1. lokakuuta 2012

Maastoilua

Riksu seisoi karsinassa kun mentiin talliin sisälle. Vietiin Riksu, Benno ja Nuga metsäaitaukseen riehumaan ja juoksentelemaan. Sillä välin kun hyö ulkoili, myö siivottiin karsinat. Tarhakuvien laadun takaa puhelin...

Riksu ei onneksi ollu innostunu piehtaroimaan joten harjaaminen helpottui 50%. Mutta Herra R ei malttanut seisoa kokoajan paikallaan ja pitihän se kokeilla saisiko lattiaa kuopsuttaa... Mutta selvittiin siitä vähäisellä komentamisella. Harjasin riksun hyvin läpi ja varusteet seuraavaks päälle.
Kuvat on vähän tärähtäny yms. koska valoa ei ollu tarpeeks.
Maiskuttaa ;3
Laatujen parhaimmistoa, riksun pitää aina haukotella ennen kun kuolaimet laitetaansuuhun.
Hepat jakautu näin: Sini-Riksu ja Laura-Benno. Elisa vei meijät n. 10 km maastolenkille. Aikaa siinä kesti suunnilleen 1h 30min. Riksu kuumu jo heti alussa aika paljon ja ravailu oli semmosta ravurinravia ja vesilätäköitä vielä lähdettiin karkuun, niin voitte kuvitella millasta se meno oli... Kyllä jarrut toimi hyvin suhteessa mitä se kuumuminen oli. Mutta niinhän se riksu aina jos ei saa johtaa porukkaa. Pysyttiin silti ihan hyvin omalla paikalla. Ravattiin aika paljon ja riksultakin lähti sitä pöllöenergiaa pois. Puolessa matkassa riksu oli jo vähän kostea, koska oli aika lämmin. Matkalla oli myös n. 1km pituinen suora joka laukattiin. Riksu kesti erittäin hyvin, koska laukattiin ihan suht kovaa mutta ei täysiä kuitenkaan, ja riksu ei hiipunu vaihdista yhtään, ja olis vieläkin halunu jatkaa, sillä pysäyttäminen ei menny ihan pienimmällä avulla läpi. Loppuun otettiin tosi hiljaistempoista laukkaa, ja riksu oli upee. :) Olis voinut olla koko matkan semmonen. Ei yrittänyt kiihytellä johtajasta ohi, eikä yrittäny tiputtaa raville. Oli muuten t o d e l l a hiljaista laukkaa verrattuna normaaliin mitä maastossa mennään, taikka kentälläkin joskus.

Riksu oli tallille tultua melkein kokonaan märkä. Vedin kostealla harjalla läpi ja loimi selkään ehkä 10 minuutiksi. Linimenttasin jalatkin. Herkut karsinaan. Riksu oli hieno
Erikoispostaus ideoita kenelläkään? Saa ehdottaa, sillä on jo yli 60 lukijaa, jos anonyymit ja bloglovin' lasketaan mukaan! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jotenki tuntuu et oikee tajuu et riksu on lauran ja niitten joittenkin annin jajennin. Tai tuntuu vaa jotenki ku aina meet sillä ja puhut ku ennenkin siintä ja näin. Tää on kyl vaa miun mielipide mut lopeta se omimine! Äläkä vedä hernettä nenää tästä että vähän kerroin mut tätä mieltä oon ku luen näitä.

Anonyymi kirjoitti...

aaaaa, ihanii kuvii ja riksu on söpö C: hieno eläin

Sini kirjoitti...

ano 1: kyl mie tajuun et se on lauran ja näitten, mut laura on sanonu et voidaan jatkaa tallilla käymistä ihan samalla lailla, ja en omasta mielestä mitenkään omi riksua... Ja miten miun pitäis sitte muuttaa miun ratsastus tyyliä vaikka se ei oo enää heimon? Ja pitäiskö miun kirjottaa tänne sitte vaan että käytiin maastossa. Eikä miun käsitys oo muuttunu mihinkään riksusta entiseen verrattuna, koska en mie oo missään vaiheessa pitäny riksua omana. Eiköhän laura sen sanois jos hänestä siltä tuntuis?
Ano 2: Kiitos, ja Riksu on :)