sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Maastossa kera lumisateen c:

Menin tallille joskus puol 12 ja ekana väkkärällä elisan kaa maastoon. Sitte bennolla tiellä ( varsa tuli kärryjen kaa peräs, benno oli tuki ja tuurva :D )


 Sitten puol 3 pääsin vihdoin riksulla liikenteeseen. Hän sisällä jo odotteli ja ihmetteli miksi vasta nyt ? :0 Harjasin nopeesti, kiristin hokit ja hyppäsin selkään. Lähettiin ampumaradalle päin koska totesin sen väkkärän kanssa hyväksi c: Menin reippaasti koko lenkin. Riksu vähän säpsy ku lumia tippu puista.
Yhes vaihees ku oltii päästy vähä isommalle tielle ni riksu säikähti jtn ja katoin taakse päi ni sielt tuli joku ratsastaja. en tunnistanu häntä mut se vaa kävi kertoo kaikkee :D Sit hää sano et oli tullu jo pidemmän matkaa mein takan. ei oltu riksun kaa kummatkaa huomattu xd Sit se koht lähti toisee suuntaa. Riksu oli iha surulline ku kaveri meni toisee suuntaa. No otin laukkaa ja ravii taas aika paljo. Olin melkee tallilla ku taas se  sama tyyyppi oli iha mei takan eikä oltu huomattu mtn :0 oli pelottavaa cx. 

Koht taas käännyttii eri teille ku myö lähettii kotia päi c: Riksu meni hyvin lenkillä. Oli iha inton ku pitkäst aikaa sillee lumises maastossa ja viel reippaasti ! 

Tallilla riksu jopa oli tullu hikiseks :D Loimi selkään ja namit suuhun. Joskus 30min pääst loimi pois ja lähin ite kotia päi !



kommenttia siis tulemaan ja tähänkin voi kommentoida mitä oisi parannettavaa. Todellakin toivon että kommentoisitte. 

Ja jos tuo anotkin lasketaan niin teitä on jo 67!! :0 KIITOS kaikille jotka seuraatte tätä <3


PS. loppuun vielä että olisiko jonkinlaisia erikoispostaus ehdotuksia ? Mitä vaan saa ehdotella. Mielellään paljon ideoita niin pääsee sitten toteuttamaan ! Jotain varustepostaus tyyppistä, video, päivä kuvina, riksun joululahja lista ymym ?????!

:) -laura

viime kesä <3 : 
kisatreenit...
kisat c:
ilmansatulaa ratsastukset
laukkaa
puomitreenit
helmin ratsastukset
maastot

maastolaukat
fiilistelyt
awww tä on nii söpö :3 <3 muwuiset c;
ja uitot
kesä, TULE TAKAS <3  ....hiukan sekava postaus mut tulipaha tehtyy :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivotann erikoispostaus Helmin ratsastukset

Laurra kirjoitti...

millo tavalla tarkoitat erikoispostausta siintä ? En oikein ymmärrä xd tai minkä tyylistä erikoispostausta