lauantai 29. joulukuuta 2012

Maastoilua Lumisateessa! ( Pe&La) + kuviii

Oli paljon suunnitelmia kummallekin päivälle, mut tuo pakkasen lasku nollaan pilas vähä :s Joka paikas liukast ja tierotti hitosti.
Perjantai :

loimi märkä :s
Mentii tallille, siivottii karsinat ja kävin kuvailee riksuu pihalla. Hankalutti tuo hirmune lumi sade asioita :d Sain kuiteki joitaki kuvii ja sen jälkee tuloksena oli märkä kamera (y) Vein sen sisälle kuivuu ja otettii riksu. Varusteet päälle ja päätettii lähte tielle. Anni meni ekana ja käytii ampumaradal päi. Hyö otti aka monet laukat ja sit ravii vähä. Mie siel kävelin kameran kaa peräs :D Saatii ees parit hyvät kuvat. 
Käytii tallil kääntyy ja mie menin selkää. Lähin käymää välitiellä. Menin vähä reippaammin. Alkuu meinas mennä hermot ku tuli tieroi ni riksu vaa yrittää lähtee hirmusta kyytii ja sitte jalat meinaa lähtee alt. Päästii sit yhteisymmärrykseen että minä päätän vauhdin.  Loppuu päädyin pellolle, siellä oli helppo mennä. Pientä hankitreenii siihe loppuu ja sitte tallille. 
hyö oli kääntyy


  Riksu oli iha märkä, lumisateen takia ja nii oli myös varusteet. Ne kun saatii kuivattuu ja heppa loimien sisää ni sitte venyttelin ja vein karsinaan.

 Lauantai:

Ku herättii riksu oli jo viety pihalle. Ei iha keretty aamutallii :p Sit ku päästiin tallii asti ni kello oli jo puol 11. Siivottii karsinat ja menin hakee riksun pihalt. Ilma oli jo parempi , ei satanu lunta. Ei kuitekaa tehny yhtää mieli mennä kentälle ja niin lähdin yksin maastoon. Kävin kääntyy parkkisen mäellä. Menin aika reippaasti. Laukkasinkii suht paljo. Ku oltii laukattu parkkisen mäki täysii riksu oli iha hapoil ! Kännyttii ja sit kävelin aika paljo. Ku oltii melkee tallilla ni menin viel yhen pellon kautta tallille.  
ilone riksu :')
Tänää oli aluperi suunnitelmis mennä ilmasatulaa ni talli pihassa oli pakko ottaa satula pois ja käydä vähä viel sillee ;D En ollu muute pitkää aikaa menny ilmasatulaa :-) 
Venyttelin riksun taas tallissa ja sit karsinaa.
Nää vikat meni vähä vääärää järjestyksee, eikä suostu siirtyy enää joten jääköö tollee ;o

2 kommenttia:

Kerttu Mäkilaakso kirjoitti...

Ihania kuvia noi maasto kuvat! Ja oli muutki. Kiva postaus (:

Laurra kirjoitti...

Kiitos!