sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Koulutuuppailuu c:

olin keskiviikkon tallilla, kävin tiellä ottaaa kaikki askellajit läpi, en jaksanu kirjotella sillo, ku ei ollu kuviikaaa.



laadun takaa nokia ! 
 LAUANTAI: 
Tänään aamul oli vähä nuhane olo, lähin kuiteki tallille. Siivottii eka karsinat ja sit otettii jennin kaa riksu ulkont. Harjattii, varustettii ja mentii kentälle. Olipa muute mukavaa mennä pitkästä aikaa kunnol kentälle tuuppii  kouluu c:
             Mie menin ekana ja luulin et en ite jaksa tehä mtn ja riksukii vaa yrittää juossa minne sattuuu. Mutta toisin kävi. Alkuu käynnis pysäytyksii ja peruuutuksii. Sitte ravis ympyröit ja pikku voltteja. Vähä myös temponmuutoksii. Sain riksun kulkee tosi rauhallisesti ja muuteki hää oli hyvi kuulol :3 Laukattiikii iha urakal. Eka uralla laukannostoja ja sen jälkee heti rauhalline ravi ( ku riksul on tapan lähtee sn jälkee hirveen kovaan raviin ) Ku alko sujuu ni sit viel ympyräl ja ural enemmä laukkaa. sit oli jennin vuoro enkä ois kyl malttanu tulla alas ku toine oli hienoin c: My like <3!
          Jenni otti alkuu myös laukkaa ja sit vähä ravijuttui, loppu ravit -ja tielle kävelee. Hyö kävi yhes mehtätie kohas vähä hangessaki rämpii.
Tallilla varusteet pois, namit riksulle ja loimi selkää. Riksu jäi sisälle ft. heinät...
mauku vaa köllötteli siin ja kaipailu rapsutuksii :3

huomenna en mee tallille, katotaa mikä päivä sit viikol.

Ei kommentteja: