torstai 27. joulukuuta 2012

Hangessa kävelyä ja Hyppelyitä (;

Olin tänään Parikkalas vaa oleilee ku jenni ja helmi meni sinne. Ei pitäny tänää tehä hevosten kaa mtn, mut toisi kävic; Ei maltettu olla pois tallista, siivottin parit karsinat, haettiin hevosii sisälle, jahattiin hessuu :d ja muuta mukavaa xd
Joskus 2 jälkee otettii riksu ja mentii taluttelee kentälle. Kaivettiin renkaat ja puomit esiin, tehtiin pikkueste keskelle känttää ja juostii riksun kaa siintä. Hää hyppäs hyvi, vähä laiska oli vaa :D Ihmeellista riksusta. Mut hetki siinä sitä pompittii. Sit loppuu otettii iha seuraamisjuttuja ja ravii sillee et riksu ravaa rauhallisesti vieres eikä hösellä. Sit este siivottiin pois ja lähettiin kävelee tallille. Käveltii viel umpihangest tallin takaa riksun kaa c': Oli kivaa römpii. Riksu oli iha hönö, työns vaa pään nii syvälle lumee koko aja et silmät vaa näky... omat huvit taas :-) 
          Tehtii viel loppuu sillee et laskettii riksu tarhaa irti ja juoksutettii irton hetki. Riksu veteli parit kunno rodeot siellä , sit ravaili vähä loppuu. Taluttelin viel vähä loppukäynneiks. Tallissa loimi selkään!
Tänään tämmöne liikuttelu, huomenna jos hankeen c;

Ja kameraa ei ollu , Perjantaista ja Lauantaista kunno kuvapostaus! ja tuossa tas pari kesäfiilistely kuvaaa, c. sini

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva et vklp tulee uusii kuvaa, vanhat alkaa olla jo vähä tylsii mut mieluummin jtn kuvii ku ei mtn C:

Laurra kirjoitti...

c: Juu, silloin tulee kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä valita aina kato vanhoja kuvia suurennuslasilla t;Pikku liisa

Laurra kirjoitti...

:DD