maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua! (joulumaasto) + kuviii

Tässä eilisen päivän joulumaasto lyhyesti :

Aamullakun tallille mentii pakkasta oli jtn -23 astetta. Maastoon kuitekin päätettiin lähtee iha rauhallisesti. Riksu sai päälleen punaisen jouluratsastus loimen. Anni/riksu, mie/väkkärä ja Elisa/paratiisi, noilla kokoonpanoilla turvat kohti suopellon pikkulenkkiä. Riksu oli reippaalla tuulella ja anni ku ei pitkää aikaa oo nyt ratsastanu ni riksun jarruttelu tuotti vähän hankaluuksia. Riksukun tuli vielä vikana likkojen perässä ni pakkoha se oli juossa kovvaa että kerkes :DD Väksy ja paratiisi on viellä nii reippaita maastossa... Alkuu vielläku otettii ravi ni riksu lähti laukalle c: No mitäs pienistä ! Yhen metsätien jälkee riksu tuli siihen välikköön ku alko anninkin kädet väsyä ni sit riksu meni hienosti ! Käveltiin suunnilleen koko aja , parit pätkät ravattiin ettei ois nii vilu hevosilla ja ihmisillä .  Tallille ku päästiin ni oltii kyllä huurussa koko poppoo !

onneks jenni oli tehny meille kuumaa glögiä ni sitä sitten juotiin ku saatii hevoset valmiiks. Ostin myös ison porkkana pussin, siintä kaikki hevoset sai ja riksu vielä pari enemmän ;)

Tässä vielä riksusta joulu kuvia.ja maukustakin pari. hih :D

Meiltä ja karvakorvilta   HYVÄT JOULUT JOKAISELLE !! <3




















4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi miten ihana blogi teillä on! Riksukin on ihan älyttömän hieno. Täältä sait yhden lukijan lisää :-) Hyvää joulua teille!

sini ja laura kirjoitti...

c: kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Rikku on ihan ok vaitsi paita päälle aina jouluna ja hienoja kuvvii lissää

sini ja laura kirjoitti...

kiitos! En tajunnu vaa tuota ekaa juttuu o.o xd `?