lauantai 12. toukokuuta 2012

Juoksutusta ja maastakäsintyöskentelyä

Sataa sataa ropisee.... Tuuliki ylty kokoajan voimakkaammaks, ja luultiin jo ettei päästä liikuttamaan heposia. MUTTA! Ilma kääntyi meidän puolelle ja aurinkoki paito aina jossain välissä :3 Riksu oli pihalla viettelee aamusta aikaa muitten hevojen kanssa. Meillä oli lauran kanssa hirvee operaatio miten päästään antaa riksulle leipäpalat, koska muut hevoset ajo sen aina pois. :( Oltii nopeita, ja saatii varmaa 5min päästä se leipä oikeeseen osotteeseen :D

Harjattiin kopukka kunnolla ja talutettiin hänet kentälle. Siellä sitten kapsoni päähän ja liina kiinni niihin. Alkukäynneillä riksu pysähteli koko ajan tietyssä kohtaa, ja yritti ite vaihtaa suuntaa, se on niiiiin rasittavaa, mut onneks ei tehny ihan joka minuutti sitä. Hermot meinas mennä aika monta kertaa hevon kanssa, ku toine oli niin hankala. :') Eikä johtunu vaan siitä ku ite kääntyili.

Ravi suju tosi hyvin, eikä pysähdellykkään. Välillä hää oli ravuri mut välil taas kouluheebo. :)) Laukka oli vaikeempi toiseen kierrokseen, tais olla oikee. Laukka oli hankalampi nostaa ku viimeks. Laitettiin sit yks ristikko ympyrälle ja hypypytettii vähän. Molempii suuntii jonkun verra sitä ristikkoo ja sit nostettii pystyks, koska riksu alko löntystellä sen ku este oli niin pieni. Ei saatu melkee millää nousee laukkaa oikeeseen suuntaan esteelle, ilman pukkeja. Mut se onnistu sit lopuks. :)

Sit maastakäsin juttuja, seuraamisharjotuksia ja temppuja +venyteltiin. Meni hyvin, paitsi portti oli toooosi kiinnostava, jos vaikka aukeis ja pääsis tallille omaan karsinaan mussuttamaan heiniä tmv.

Kävin muute selässä kapsonilla ratsastamassa, koska riksu kiels pari kertaa esteen ja oli aika laiska. Hyppäsin esteen kaks kertaa ja sit ravasin hiukan. :) Riksu oli tosi hieno tänään, jos ei muistella paria erimielisyyttä, jotka kerroin aiemmin.:)

Ja meillä on uusi lukija! Tervetuloa!


Ohi meni :')






Ilmeet on nii ihanat -.-"





Kapsonioli liian löysällä :(









Ei kommentteja: