keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kolmen päivän edestä kirjoittelua! :)

LA, 28.4.2012

Essi oli meijän mukana hevostelemassa. :)
Käytiin maastossa Sini,Essi/Riksu ja Laura/Benno. Oli hauskaa ja vauhikasta menoa :) Mentiin suopellon lenkki joka kesti noin 1h. Sen jälkeen vielä kentälle hetkeks ku essi kapus bennon selkää. Sillä aikaa siinä riksulla ravi ympyröitä ja laukat nostettiin molempiin suuntiin. Riksu oli oikein mukava, mitä nyt yleensäkkin.




SU, 29.4.2012

Tallilla oli ihan hirveesti porukkaa! :) Siinä hyväpuoli että näki kaikkia, mutta kenttä olikin sitten niin täynnä ettei meijän suunnitelmat onnistunu. Oltiin nimittäin suunniteltu jotain aivan muuta ku sitte loppuen lopuks siitä tuli!

 Esteitä ensin oltiin menossa mutta tungosta oli sen verran että lähdettiin maastoon. Sini/Riksu ja Laura/Benno.  Jotta olis eilisestä vaihtelua riksulle niin päätin jättää satulan pois. Ensin aateltiin et se rajottaa lenkin vauhdikkuutta loppuen lopuks, mut yllättäen siitä tuli normaaliaki vauhikkaampi! :D Tuntu et riksu oikeen nautti kunnolla!

 Tehtiin suht pitkä lenkki, lähettiin suopeltoa menemään "väärinperin" Helmiseen päin ja mentiin niin melkeen koko lenkki mutta käännyttiinkin takasipäin erään ladon kohdalla. Joten päästiin formuloimaan laukkasuora! ;3 Benno ja Laura jättäyty jälkeen ja lähti myöhempään joten välimatka oli yllättävän pitkä normaalia kohden. Riksu ei kuullut vauhdissa oliko se benno nyt hänen perseessä kiinni joten päätti varmistaa asian potkaisemalla taaksepäin. Fiksua. :)

Illemmasta käytiin vielä maastossa rauhallisesti, tällä kertaa vaihdettiin hevot :) Oli tosi mukavaa!

TI, 1.5.2012

Tänään päästiin sitten vihdoin niitä esteitä! Viimeksi hypättiin syksyllä, ja sen huomas. Riksu kuumu jo puomeistakin aika paljon.

Ensin mentiin käynti puomeja, joita oli kolme peräkkäin. Sitten samaa ravissa. Vetäistiin molemmilta puolilta reunimmaiset puomit pois ja laukattiin yksittäistä puomia. Seuraavaksi nostettiin se renkaitten päälle ristikoksi, ja sitä ravissa hypättiin. Ei ollut kuin n. 30 cm. Sitä mentiin tosi pitkään. Riksu kuumui nii paljo et välillä piti keskittyä ravi ympyrään, sillä alkoi niin kuumaksi että nosti itse laukan ja alkoi kaahailemaan eikä kuunnellut ohjaa. Lisäksi pupuja juoksi kokoajan ohi ja riksu säikkyi niitä. Meinasin kerran tippuakkin ku hää säikähti.

Sitten ku alko toimimaa, ni molempiin suuntiin pari kertaa sitä pientä estettä joka nostettiin pystyksi. Lopuks mie (sini) hyppäsin pari vähän korkempaa (n.60), jotta riksu keskittyis enemmän korkeuteen eikä kaahaamiseen. Se auttoi huimasti, ja riksu oli kokoajan korvat hörös, sekä tuntu tykkäävän enemmän. :) Sit otin loppuun pari sitä ekaa pienti estettä. Loppu verkat ravailtiin kenttää ympäri pitkillä ohjilla ja sitte käveltiin. Riksulle tuli hieman hiki. :)

Illasta käytiin taas kävelemässä maastossa syöttelemässä pellolla hepsuja samalla tavalla ku viimekskii.

Kevennän :D





Lähestytään, ja riksu kattoo estettä ihanasti :D








Ei kommentteja: