maanantai 21. toukokuuta 2012

Maastolenkki, talutusratsu, ruohohirmu! ;DD

Lähdettii maastoon taas koska oli niin hieno ilma ja muutenkin ei olis jaksanu paahtaa kentällä. :) Mentiin suht rauhallisesti, koska riksulta puuttu toisesta takasesta kenkä. Ihan hyvä että tippu, ni saa kesäkengät molempii takasiin. :))

Satulan kanssa kuitenkin lähin, vaikka rauhallisesti mentiin. Käytiin kuitenkin kaikki askellajit läpi. Suopellon lenkki siis, mutta kengän takia ei päästy rallittelemaan. Seurana meillä oli taas Laura ja Benno. :) Metsätietä taas mentiin, ja riksukin tuntui tykkäävän!
Alku matkasta käytiin kattomassa myös kesän uitto/kahluuttamis paikkaa. Riksu oli paikan päällä vapaaehtoisesti n. 15sekunttii ja käänty takas päin. :') Loppu matkasta annoin riksun ite valita vauhdin, ni toine menee sellast " OON RAVURI, JEEEA!". Benno hiipu jo ja riksu olis vaa halunnu koventaa vauhtia.

Syöteltiin lenkin ja jalkojen huuhtelun jälkee vähän vihreetä heeboille. Oikeita ruohohirmuja! Riksukii nii ihmeellisissä asennoissa söy, mut ruohooko on ni kaikki hyvin! Ei taida tarvita enää ruohonleikkuria...

Illemmasta Helmi ratsasti vielä riksulla tallia ympäri miunja lauran talutuksessa. Toine meistä oli aina siellä satulan takana varmistamassa ettei tipu :) Myös ravattiin vähän. Leipää riksu sai vielä.

Kuvia päivästä ei oo nyt koska oon koulun koneella, joten... jos saan laittaa pari ratsastus kuvaa ni tulee myöhemmin. ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko millon tulossa taas arvontaa? ;)

Sini kirjoitti...

katotaa sitte jos lukija määrä kasvaa :)) Sitten voisi ehkä jonkun pienen.

emilia kirjoitti...

http://murunroope.blogspot.com/2012/05/haaste.html haastoin teiät!

Sini kirjoitti...

Selvä! ;DD