perjantai 18. toukokuuta 2012

Maastorallia ja vihreen mussuttamista!

MUISTAKAAPAS KÄYDÄ LAITTAMASSA OMA MIELIPITEESI SIVUSSA OLEVAAN KYSELYYN! :)

Harjattiin kopukat tosi hyvin! Extra extra hyvin. :D Sitten varusteet. Riksu seiso paikallaan tosi hyvin suurinpiirtein, mitä nyt piti käydä kaatamassa sellanen metalli härveli ja kattoo sitä niiku eka kertaa elämässään olis nähnyt, vaikka aina ollut siinä samassa kohassa. :'D

Suuntakohti suopellon lenkkiä, seurana meillä oli Laura ja Benno. Riksun kanssa johdettiin maastoa. Väistettiin pellon laitaan ihan siinä alkumatkassa traktoria, joka ajo hirmusta vauhtia ohi, pitihän riksunki sitä ihmetellä. Jatkettiin matkaa, ja kun käännyttiin isolta tieltä pienemmälle tielle ravailtiin pitkän matkaa ja pieni pätkä laukattiin suoralla. Sit aika pitkät välikäynnit.

Ravailtiin sitten yhen ladon ohi. Sitäki riksu katteli niin pelokkaana vaikka joka kerta sen on nähny siinä eikä oo sanonu mitään. Alkumatkastaki katteli jäykkänä pikkulintuja ja perhosia. Onneks se liika kattelu jäi sit unholaan ku edessä oli laukkasuora. :)

Myö jäätii Riksun kanssa oottamaan sen aikaa ku benno on kerenny laukata melkee kokonaa sen suoran ja alkomas jo hiljentää. Riksu oli niiiin järkyttyny ku kaveri menee ja hää ei pääse heti mukaan. Siinä pari kertaa pidätellessä melkee käytii ojassa ja ties mihin se kopukka ois menny, kunhan olis saanu painaa ponin perään. Viimein laura ja benno oli tarpeeks pitkällä ni käänsin riksun ja toine lähti pysähyksest täyttä kiitolaukkaa ponin perään. Se vauhti oli niin ihanan kovaa ja kesti n. 15 sekkaa ku oltii toises päässä, mut lähettii vähä ennen puoltavälii, mut ei menny ees sitä aikaakaan. Loppuun vaa vauhti koveni C: Riksu oli tooosi hieno poika.

Käännyttiin vielä takasi ja käveltiin koko suora. Mentiin yhtä metsätietä pitkin takasin ensimmäiselle n. laukkapätkälle. Siellä käytiin kaikki askellajit läpi ku hevoissa oli nii paljo virtaa. Normitiellä vielä pitkä pätkä ravia. Sit käveltii ja laukattii mäki ylös, kentän ohi ravattiin, ylös metsäpolulla kiipeilyä ja loppukäynnit.


Riksu tuli hikiseks ni pesin sen tallilla ja venyttelin hänen kans. Illemmasta vielä käytii pihalla syöttelee riksulle vihreetä, varmaan jtn. 30min. Poju oli innoissaa! C: Jalkojen  asennot mitä ihmeimpiä! :)) Pääasia että ruokaa on edessä!









Ei kommentteja: