perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tunnilla (+ulkoasu)

Sää oli tänään aika kauhea ja sattuikin just tunnin kohdalle. :( Elikkä Elisa piti meille koulutunnin. Mie menin Riksulla ja Laura toisella hevosella.

Tehtiin mm. asetuksia, askeleenpidennystä kevyessä ja harjoitus ravissa ja täyskaartoja jne. Riksulla nous laukat tosihyvin käynnistäkin, ja muutenkin oli rento lähes koko tunnin. Eikä kaahottanut ollenkaan, kun yleensä tunneilla yrittää lähteä ravissa sekä laukassa. C: Riksu ei taipunut alkutunnista hyvin mutta petrasi loppua kohden. Askeleenpidennykset sujuivat hyvin, paitsi lävistäjän jälkeen kulmassa yritti oikoa. Tehtiin sinne sitten voltti. Laukka-ravi siirtymässä riksu ei hiljentänyt aluksi hyvin. Ja käyntiin oli vaikeampi saada kuin normaalisti. Toistojen jälkeen asia korjaantui huomattavasti. :)

Kastuttiin aivan litimäriksi koska satoi vettä + pari kertaa jyrähti ja salamoi. Salamoiden takia jouduttiin kerran mennä talliin odottelemaan. Mutta salamointi taantui ja mentiin sitten sateeseen ratsastamaan, koska ei olla sokerista tehty! ;)

Riksu oli päässyt aivan uuteen aitaukseen Bennon ja Nukan kanssa. Bennon kanssa oli pari rapsutushetkeä ja piehtarointi kisa purussa! :3 Höpsöjä. Pitihän sitten vielä riehuakin ja siitä tuli hyviä kuvia. C:


Ulkoasu muuttui taas jälleen. Kommentit tervetulleita! Onko nämä isommat kuvat parempia?

9 kommenttia:

emilia kirjoitti...

Riksu on alkanut kesän aikana näyttää tosi hyvälle, jotenkin ihan erilaiselta kuin aikaisemmin :)

Aah uh kirjoitti...

hieno blogi :)

Sini kirjoitti...

Nii on :) Kesäkarva tullut ja muutenkin riksu vaihtelee ihanasti väriä vuodenajasta riippuen C: Ja on talvimasu jo vähän lähteny ;D

Sini kirjoitti...

Kiitos C:

emilia kirjoitti...

ja se näyttää ratsastaessa paljon paremmalta :)!

Sini kirjoitti...

:3

Sofia kirjoitti...

Mun mielestä nää kuvat on nyt hyvät, ettei tarvitse itse alkaa "isontaa" niitä (painamalla kuvasta). Tosi kiva/hieno blogi! :D Ulkoasu on mitä mahtavin!

Sini kirjoitti...

Hyvä, sitä itekkin ajattelin kun laitoin kuvat isomman kokoiseksi. :) Kiitoksia paljon! :3

Anonyymi kirjoitti...

isot kuvat ehdottomasti paljon paremmat! jatka niillä :)