tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kevyttä ratsastusta

Tänäänkin mentiin tosi kevyesti, sillä kenkiä etusissa ei ole vieläkään. Mutta onneksi tänään kävi kengittäjä illalla. :)

Ilmansatulaa lähdettiin liikenteelle. Varustettiin karsinassa koska itikoita oli varustushuoneessa ihan sikana. Ollaan todettu se uusi harja tooodella hyväksi! :) Entisestä oli lähtenyt melkein puolet "piikeistä" pois. Mentiin kentälle.

Laura ratsasti ensin, ja meni näytti ihan hyvältä. :) Riksu rupes pariin otteeseen kyttäämään kentän kulmia mutta tajus loppuen lopuks että ei siellä oo mitään kiinnostavaa. Hyö teki enimmäkseen ympyröitä. Paarmoja ei ollu vielä ilmestyny ja aurinkokaan ei koko ajan paistanu, tuuli välillä ihan sika kovaa.











Miun vuoro koitti ja pääsin ite vaan hyppäämällä sinne selkään, ilman lauran apuu! Mahtava olo oli vaikka olikin vaan pieni juttu. :'D Ravailin siinä hetken että sain jonkunlaisen tuntuman. Sitten laukattiin pääty-ympyrälle, ja sen jälkeen jatkettiin vielä uraa pitkin. Riksu oli tosi rauhallinen ja tasanen ratsastaa, en osaa selittää hyvin.
 Ravattiin suoraan ja Riksu poika säikähti ku tuuli heilutteli isoa puskaa kentän vieressä. No enhän mie ollu yhtään mukana jutussa, enkä edes osannu arvata mitään! Tottakai miun piti käydä kokeilemassa maata, mutta onneks tipuin jaloilleen. :D Ensin olin puoliks maassa ja puoliks selässä ja riksu lähti hirmusta vauhtii pari metrii toisee suuntaa mut huomas sit että oon tippumassa, ja tottakai kiltit pojat pysähtyy! Onneks riksu on fiksu! ( <---Hauskan kuulone :DD ) Kiipesin takas selkää ja otin askeleen pidennyksiä ravissa ynnä muuta samanlaista. Loppu ravit pitkillä ohjilla ja sitä rataa.
Laura kiipes selkään miun taakse ja käytii järvessä, sillee et toine kuvas ja toine ratsasti. Sit oli problem miten päästään molemmat takas selkään vai joutuuko toinen kävelemään takas tallille. No onneks monen yrityksen jälkeen molemmat oli selässä ja riksu tunsi ittensä huijatuksi, tai ainakin se näytti siltä. :)












Riksu myös näki kun talli-kaveri ravaa pellolla kärryt perässä, ja riksu katto niin ihailevasti. Meinas lähtee riksukii hirmusta vauhtia tallille päin kaverin messissä... Mutta onneks ei! :)



Ei kommentteja: