torstai 5. heinäkuuta 2012

Koulukiemuroita

30.6.2012

Käytiin Riksu hakemassa laitumelta töihin ja kun päästii portille poika ravaili meijän luokse. :) Harjattiin ja varustettiin riksu kunnolla + laitettiin pesusienen avulla  ötököitten karkottamis ainetta ettei paarmat kiusais ihan hirveesti.

Kentällä tehtiin tosi paljon ympyröitä ja muita koulu juttuja. Riksu oli tosi energinen pakkaus tänään. Piti jarruja välillä koittaa ihan kunnolla. Kyl se sit siitä alko sujumaan. Harjotusravia harjoteltiin tänään aika paljon kun ei meinaa satulassa pysyä. Tai ainakin se siltä tuntuu.

Hauskaa huomata että riksun askeleet tuntuu tuossa Riksun omassa satulassa paljon pomputtavammilta yms. mutta kun muutaman kerran oon elisan koulusatulaa pojalla kokeillut niin askeleet tuntuu niiiin pehmeiltä ja mukavampi istua. Kumpa Riksun yleissatula olis samantapanen :D

Pestiin Riksu ratsastuksen jälkeen ja letkutettiin jalat. Venyteltiin myös :) Riksu saikin vähän extra herkkuja tänään, nimittäin leipien kanssa myös omenan ja banaanin puolikkaat :) Tyytyväiseltä näytti C:






Ei kommentteja: