perjantai 6. heinäkuuta 2012

Sänkkärillä!

Ihanaaaaaaa... Oltiin ensin lauran kanssa mättämässä paaleja lavalle ja ajelee traktorilla, tuloksena ihana sänkkäri. Tietysti oli pakko käydä ratsastelee siellä! C:

Aluks ei ollu paarmoja melkein yhtään ja riksulla ei ollu kiire mihinkään. Laukkaakin piti vähän hakea ekalla nostolla, mut kyl se siit sitten heräs. Kierreltiin sitä peltoa ja ympyrää tehtiin kaivon ympärillä. Ympyrä veny vähän kun yhessä tietyssä kohtaa riksu yritti punkee ulospäin. Otettiin myös parit spurtit.

Loppuun kohen alko paarmoja pörräämään valehtelematta varmaan 30 siinä ympärillä :s Sit alko pojasta löytymään energiaa! :D Riksu näki ratkasuks juosta karkuun. Kun ravattiin niin paarmat ei niin helposti päässy puremaan onneks. Riksu nosti laukankin itekseen, kun ötökät ärsytti. Sit alko sujumaan ja otinkin pitkin peltoa löysillä ohjilla loppuravit. Ratsastettiin tallille kakspäällä, niinku tultiinkin pellolle. Siinä tuli loppukäynnit. Riksu oli kokonaisuudessa tosi mukava. Pellolla sai hienoja kuviakin ja tausta oli hieno :) Hikeä tuli riksulle pintaan joten pikapesu ja jalkojen kylmäys. Sitten iltaheinille karsinaan. Palkkioksi sai leipääkin :) Eli siis käytiin tosi illasta ratsastamassa. Oltiin suunnilleen 50min tai 45min ratsastelee, ja tallilla oltiin puol kahdeksan.

Riksulta oli pellolla lähtenyt etu kengät irti :s Löydettiin toinen kun käytiin metsästämässä niitä. Toivottavasti sunnuntaiksi kengät saataisiin takaisin koipiin.

Ei kommentteja: