keskiviikko 30. tammikuuta 2013

riksu täällä ;--)

Hirnahdukset täältä tallista kaikki lukijat!  Pääsin kerrankin kirjottamaan tänne omaan blogiini :--) On kyllä hiukan vaikeaa näillä koivilla mutta yritetään väkertää jonkilaista heinänkortta ;)Tänään vietin tavallista päivää, aamusta olin pihalla nukan ja bennon kanssa. Niitä jahtailin siellä enkä päästänyt heinille. Minun aluette ;D Hankasin itseäni puuhun ja sain päitset putoamaan sinne keskelle metsää. Siinä lauralle vähän etsimistä ! Ruoka-aikaan meidät haettiin sitten sisälle ja oli hakijalla hiukan ongelmaa kun minä olin siellä ilman päitsiä ! Nälkä oli jo kova ja sisällä pääsinkin syömään :p Kyllä maistui!
omno :P tää oli kyl hyvää, piti iha pureskella että kerkeen syyä ennenkun joku vie sen c;





Olin karsinassa ja kuulin kun laura tuli. Sen piti tulla vasta huomenna mutta näköjään tuli jo tänään. En ois yhtää jaksanu mennä töihin. Se vei miut harjaus paikalle ja otti loimen pois. Sitten harjas ja varusti. Meni selkään ja lähettiin. Onneks ei menty kentälle ! Lähettiin sinne tielle päi ja tuuli niin kovaa että oikeen pelotti :s Yritin kääntyä takasii päi pariin otteeseen mutta ei onnistunu. Käytiin jossain uudessa paikassa. Siellä ei olla oltu piiitkkiiin aikoihin. Siellä sain ravailla ja laukata. Olipa mukavaa painella kovaa vauhtia. Käännyttiin kotia päin ja yritin lähteä livohkaan mutta laura alko jarruttamaan :s Käytiin viellä naapuritallilla päin ja sinnekkkään en ois jaksanu mennä ! Yritin kääntyä taas kotia päi ei onnannu...Sielläkin sain vielä vähän ravata ja laukata.

Päästiin vihdoin kotiin ja olin jo ihan väsynyt. Haukotutti niin hirmusesti ! Kun loimen sain selkään ja nami leivät suuhun ni pääsin iltaheinille. Olipa ihanaa syödä taas. Sain myös omat päitset päähän ku laura kävi ne bennon kanssa etsimässä . Benno oli kuulemma ollut hienosti ! En kyllä usko että minua hienompi on :-P
Sitten laura lähti ja pääsin nukkumaan ! Huomenna saan olla vaan pihalla ja nauttia lumisateesta.

ihahaaa terveisin : RiKsU


3 kommenttia:

Essi kirjoitti...

oisit voinu kertoo vähä tarkemmi :D
niiku esim. tos harjauskohassa ja muuuteki, mut kirjota tällee useemmi (:

Anonyymi kirjoitti...

moro,

miustaki tää oli kiva! vähän erinlainen postaus ja oli vaihtelevaa luettavaa. yrittäkää mennä vielä syvemmälle sinne hepan ajatusmaailmaan...
vois tulla mielenkiintoisia tarinoita...esim vaikka riksu vois kertoo perheestään yms. mukavaa

sini ja laura kirjoitti...

Essi//kirjotan jatkossa tai ainakin yritän tarkemmin ! Ja kirjotan aina kun käyn c--;
Ano// kiitos ja yritän :) Meidän on kyl vähä vaikee tai riksun kertoo tuosta häne perhestään ku ei niistä oikeen tiedetä mtn mutta tallikavereista vaikka joskus c:
-laura
¨Ja on myös tosi kivaa kun tulee tänne ni huomaa että on tullut kommenttia <: