sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pakkasia ja maastoilua!

Olin nyt lauantaista sunnuntaihin tallilla yötä eli kirjotan kahesta päivästä.

lauantaina lähin riksulla tielle, ihanassa ilmassa. Ois tehny mieli pellolle mutta en kehannu mennä yrittää meneekö jalat paskaks. Joten pysyttelin tiellä.  Vaikka torstaina oltiin ja suht reippaasti mentiin ni oli kyllä tänäänkin riksu aika tohkeissaan. Ravattiin aika paljo ja kunno pätkiä kovaa ravii. Riksu tuntu nauttivan täysin siemauksin ku sai päästellä ravissa kunnolla. Otin laukkaakii parit kunnon reippaat pätkät ja sit myös vähä rauhallisemmin. Riksu oli korvat hörössä koko ajan :') Kävin eka peltojen välissä semmosta tietä ja sitte helmisen tien haarassa kääntymässä. Loppu matkasta ku oltii just jarrutettu käyntiinn ni lino tulee kärryillä ohi ni riksu oli iha täpinöis. Ois halunnu heidän mukaa uudelle llenkille xd Otin mäkeen vviel laukan ja sit kentälle hetkeks. Olin maastos ehk 30min. Menin hetken riksull siin kentällä ja sit jenn tuli selkää. Hää otti sit loppuravit ja käynnit.
Tallissa venyttelyt ja sit loimen kera karsinaan. Muute tänää oli varmaa eka kerta ku tuun nyt tänä talvena tallii ni riksu on hiestä märkä satulan alta ja mahasta. Ja vielkö lyhyt karva c: Nyt oli oikee hikilenkki!

karva oli vähä huurus :)







 Sunnuntaina herättyäni riksu olikii jo pihalla. Pakkasta oli noin 17c ? Siellä loimen alla se heinää söi. Auttelin eka elisaa ku hää hyppäs käppyräisellä. Sitten oli riksun vuoro. Ne esteet vähän himotti siel kentäl mut sit ketää ei ollu auttelee ni päädyin taas maastoon. Sai tää viikonloppu olla maasto painotteinen, ens viikolla kouluu ja sitten ehkä vikonloppuna esteitä :) Katotaan vähän... mutta tän pv maasto suuntasi ampumaradan lenkille. Riksu oli oikein nätisti, vähän kyttäili ku ei olla siellä pitkää aikaa käytykkään. Lenkki meni suht reippaasti. Oli kuitenkin pitkii käynti pätkii.
Lenkki kesti 45min ja tallilla äkkii loimi selkään ja leipä suuhu ja karsinaan. Sit kotiin.
p.s. puhelin ei suostu yhteistyöhön joten kuvia ei tuu nyt ratsastuksesta joskus...

postauksen loppuun pari hessun poseeraus kuvaa c:
Tässä vähän kuvia, ratsastuskuvat puhelimella koska ei jaksanu hakee kameraa ku unohtu alas x))

Ei kommentteja: