tiistai 22. tammikuuta 2013

Riksun irtohypytys [paljon kuvia +video]


Sunnuntaina käytiin riksua irtohypyttämässä.

Ensiksi päästettiin Riksu irti kentälle juoksentelemaan ylimääräiset energiat pois, ja niitähän löytyi! Sieltä tuli pukkilaukkaa ja ihmeellisiä pomppuja. :D Aloitettiin maapuomilla minkä yli oli tarkoitus ensin kävellä, mutta oltiin saatu hädintuskin 'este' kasaan, niin riksu meni jo puomin yli aivan itsenäisesti. :') Aluksi oli vähän hankalampaa tämä hillitty meno ja riksua oli vaikeampi niin sanotusti ohjailla.

Nostettiin este ristikoksi ja sen jälkeen pystyksi kun meni hyvin. Riksu oli hieno alku hölmöilyjen jälkeen, mutta oli yksi ongelma.. Ei saatu estettä aivan aidan viereen sillä estetolppa otti kiinni lumipenkkaan, jolloin pieni rako jäi aidan ja esteen väliin. Laitettiin sinne väliin puomi, semmoiset laatikot ja lopuksi vielä lapio, mutta Riksu tahtoo vieläkin mennä ahtaammasta välistä joskus. Lopuksi Riksu hyppäsi joka hypyn hienosti oikeasta kohdasta. :) Hassu hevo!

Kun lopetettiin hypyttäminen pystyllä, laitettiin maapuomi tilalle ja pari kertaa riksu sitä köpötteli molempiin suuntiin. Loppuravit liinassa ja käyntiä kentällä kierrellen. Riksu oli kyllä hieno :) Tallilla laitettiin riksu loimien alle kuivumaan kun hänellä tuli hieman kuuma noissa 'ylimääräiset energiat pois'- projektissa.
todistus aineistoa :D
 Oliko liikaa kuvia?

7 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Vähä liikaa samanlaisii kuvii ja tekstii ois voinu olla enemmä.. toski 4 samanlaist kuvaa peräkkäi tai toi yks on vähä kauempaa.. Hassu riksu :3 muute kiva postaus !

Sini kirjoitti...

Kiitos :) Mutta yhtään samanlaista kuvaa ei ole! ;D

Essi kirjoitti...

En täs tarkottanukkaa et ne ei ois täsmällee samanlaisii mut ei niis kauheest mitää eroo ookkaa :)

Anonyymi kirjoitti...

jotku kuvat ei oo tarkentunu :d ei kannata laittaa semmosii ku kuiteki on parempiikii. Ja on tuolla kyllä aika paljo saman laisii jos edellistä kommentoijaa komppaaa...:D
mut kiva blogi ja ihana hevonen ! omisstatte kyl hienon hevosenc:

Aah uh kirjoitti...

Söpö Riksu :33!!

Ja missä se video on :D?

Laurra kirjoitti...

kiitos kommenteista! Ja video on tulossa kohta :)
Ja vika ano omistan riksun annin ja jennin kanssa.. Riksu on kyllä hieno c;

Sini kirjoitti...

ja video on tuossa lopussa..