maanantai 4. helmikuuta 2013




sunnuntaina menin annin kanssa tallille ja helmiki tuli c: Haettii riksu pihalta, varustettiin ja mentiin kentälle. Menin ekana, otin eka käynnis peruutuksii ja pysäytyksii. Sit aloin ravailemaan ja siin ympyröit ja pysähy-ravi-pysähys siirtymä juttuu. Laukat viel ympyräl ja suoral. Riksu oli kaikissa askellajeissa rento, ei menny lujaa vaan rennosti. Tykkäsin tosi paljo enkä ois malttanu lopettaa ku toine oli nii hieno ;3 Loppuu rentoutti kaulaakii..
         Sit helmi hyppäs satulaa ja mie menin sinne satulan taakse. Ravattii pari pient pätkää ja sit käveltii. Tulin alas ja helmi ratsasti yksin hetken, sillee et talutin.
Anni viel loppuu ja opetin hänt laukkaa ympyräl. Ei ollu enne laukannu ja meni iha hyvi. Pysyvät ympyräl hyvi, ens kerral istuntaa sit hiotaa enemmä c: Sit loppuravit ja käynnit. Kaikki oli tyytyväisii päivän suoritukseen. Helmiki oli hymyy koko tyttö loppu pävän ku pääs pitkäst aikaa hepan selkää :3
Riksu talliin ja loimi selkään, venyttelyt ja karsinaan. Laitoin vähä heinää viel sinne.

paratiisi vähä virnisti c;
Katoin noit seuran tapahtumii ni siel oli yhet estekisat ja sitten koulukisat touko ja elokuus. Jos vaik osallistuis johoki joskus :) Mutta katsellaan, pari kuvaa tähä !

lauantain postaus tulossa lähipäivinä ! ehkä jo tänään...

Ei kommentteja: