lauantai 9. helmikuuta 2013

Ilman satulaa !

TORSTAI: Juu, toissa päivänä tosiaan mentiin sinin kaa koulun jälkeen tallille ja äkkii ratsastaa ettei kerkee tulla pimiää. No mentii kentälle ja päätettii myös mennä ilmansatuloita! Sini meni hessulla ja mie sitte riksulla c: Kävin myös hakemassa ne uudet meksikolaiset suitset ennen tallille menoa ja sopi nii hyvi :33
                       Mentiin kentälle ja otettii vähä kuvia. Sitte sini autto miut selkää jaa kipus ite sinne myös. Alkuu hevoset oli iha tosi reippaan olosii. Käynnissä peruutuksii, pysäytyksii ja voltteja. Sitten ravissa ympyrröit ja siirtymii. Riksu alko tuntuu kivalta enkä itekkää pomppinu siel hirveest. Alkunu vähä oppii istuu siel ravis :D Sit laukat vuorotellen. Otin iha uralla ne laukat ja nous hyvin.
Loppuun viel ottaa tielle loppuravit -ja käynnit.  Tallilla suitset pois ja riksu sai syyvä samal iltaheinii ku harjasin ja laitoin fleece-loimen selkään.
Nii sulone hää
Siin viel hessu
Oltii reippailta ja siivottii tallii. Varuste-huone kunnolla ja muu talli sillee suht hyvi. Järjesteltii riksun karsinan eessä oleva loimiteline myös c:
Riksulle illasta sitte paksu-loimi selkään ja lähettiin siin 7 jälkeen kotia päi !

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Oliko suitset hyvät? :)

Tiia kirjoitti...

Oho just olitki kirjottanu et ne oli hyvät xD mut hienoa et pääsivät nyt käyttöön :)

sini ja laura kirjoitti...

:) Juu, pääsevät kyllä käyttöön !