maanantai 19. marraskuuta 2012

Riksun sisäinen ravuri...

Sunnuntaina kävin tallilla vähän lauantaisten esteiden jälkeen maastoilee.
Otin riksun pihalt varustin ja lähin pitkäst aikaa ampumaradalle päin. Siellä edellä meni tietty joku kärryil ja lähi sit perää ku en ollu käyny ampumaradal päi pitkää aikaa. No Riksu ku huomas se ni alko vaa jalat tseppaa ja kävelee hirmust vauhtii. Yhet mäet ravasin ja riksu ravaa hirmust vauhtii.
Muutekin hää oli koko aja vaa korvat pystys. Sit ku käveltii aika paljo et sain riksun rauhottuu ja siihe ravihevoo välimatkaa ni sen jälkee otin yhes kohas laukan missä yleensäkin. No riksu lähtee taas iha täyttä mut sain kyl rauhallisempaan laukkaan sen. Sit ku yritin ottaa käyntii ni R ottaa kunnon ravihevos ravin. Sit se toine heppa tulee näkyvii ni riksuu tekee kunno äkki pysähyksen. En ollu yhtää varautunu ni melkein tipuin xd

Onneks se sitten käänty toisee suuntaa. Otin taas laukan ja riksu lähti vielki kovaa mut nyt annoin laukata energiaa pois, ja sain irtoomaa riksust aika paljo. Sattu tiun vieree semmone kivan näköne pelto ni siihe tekee raviympyröit. Riksu rauhottu ja tein parit peruuuksetkin. Lähin kotia päin ja otin viel aika monet laukan nostot ja ravii. Tallilla menin ottaa loppuravit ja käynnit kentälle.

Tallilla varusteet pois ja loimi selkää. Ens viikonloppun ois luultavasti riksun karvan ajelu C: Alkaa olla jo aika tura xD



Tuli vähä sekava teksti :d Täs viel par kuvaa lauantain hyppelöis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Sattu tiun vieree semmone kivan näköne pelto ni siihe tekee raviympyröit." Ei pahalla mutta tulee välillä mieleen että kysyttekö lupia joillakin mailla ratsasteluun tai tiedättekö aina että saako siellä edes ratsastella?? Toivottavasti tiedätte ettekä mene ilman lupia toisten maille ratsastelee..

Laurra kirjoitti...

kyl meil on luvat niihin peltoihin. :)