torstai 22. marraskuuta 2012

Pimeys ratsastus..

Kolmelta olin tallin pihassa ja alko jo hämärtää. Oli pakko mennä äkkii varustaa riksu että kerkeisin ees vähä liikuttaa sitä. Kaija sano et riksu oli Tiistaina piehtaroinu nii paljo et heimon piti pessä se :d Tänää hyö oli ollu sit sisällä ni siel ootti yks melko innoikas hevoinen ! 
Otin harjattavaks ja harjasin nopee, varustin ja kipusin selkää. Kentälle alkukäynteilee. Niitte jälkee ravissa ympyröit ja pikku volttei. Sit alko tulla pimee, huomas oikee. Jatkoin silti ja otin laukat. Ne meni hyvin, paitsi riksu alko kuumuu :D Se vaa tseppas enne laukan nostoo. Rauhottelin ja sit taas laukkaa. No menihän nekii hyvi. 

ja taas parit vanhat kuvat. Kolme ekaa kuvaa on sinin ottamii vissikii ?:D
                                                no tui c:

oli kyl suht korkee este ainaki yli 90cm ?

Piti alkaa tekee loppujuttui ku just just eteensä näki. Siel stte innokkaal hevosel joka näkee reuinoil viel vihreitn miehii o.o Yks kulma oli niii pelottava. Otin vähä viel ravi juttui ja sit loppukäynnit. Ratsastin tallille, varusteet pois, hännän selvitys_ Jaa karsinan siivous. Sit hevo karsinaa hetkeks loimen alle C: Sinne jäi tyytyväisen mussuttaa heinää ;)

Lauantaina ois operaatio riksun klippaus. Elisa ja jaana tulee sitä klippailee ja mie oon annin kaa sillo siel. Sydämmet peppuu tulee C; Sillon sitte kuvia ja postausta! 

venytys :')
- laura 

Ei kommentteja: