sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ilmansatulaa

Lähettiin koulun jälkeen tallille Lauran kanssa. Sovittiin että liikutetaan Riksu melkein heti, ettei kerkeisi tulla pimeä.

Kuvissa näyttää hirveen pimeeltä koska otettu salaman kanssa (ilman olis heilahtanut). Mutta pari poseeraus kuvaa otettiin ilman salamaa, ja niissä näkyy ettei ollut todellakaan niin pimeää kuin muissa kuvissa...
Mauku väijyy :3
Mentiin kentällä ilmansatulaa. Riksu oli tosi rauhallinen mutta kuitenkin eteenpäin pyrkivä. Ei kiihdytellyt itekseen. Ei tehty mitään ympyröitä tmv., vaan mentiin ihan uralla, sillä kentän keskustassa oli enemmän lunta ja takasiin olisi voinut tulla tieroja yms. Kentällä pyörittiin n. 30min. Molemmat teki yhden laukan noston ja sitten ravailtiin, ei mitään sen kummempaa.
selitin todella hauskaa juttua... :'D
kuten näkyy, nämäkin heilahti... :c
Kentältä lähdettiin käymään loppukäynneillä alatiellä. Käännyttiin välitieristeyksestä takaisin päin, joten ei menty pitkälle. Riksu oli hieno! :)
Kun oltiin tallin pihassa, saatiin tietää että sähköt on katkennu... kiva. Laura otti vielä pari rakenne kuvaa riksusta. Otettiin taskulamppu messiin ja mentiin talliin. Harjattiin Riksu, sitten poju karsinaan ja herkut suuhun. Annettiin hevosille iltavesiä ja sähköt tulikii jo takas. :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei vittu tuon sinin ilme tuol riksun esittely sivul jos hyppää sitä isompaa. ja jalat xdd nauuruut :''D

Sini kirjoitti...

voin sutata sen ettet kuole nauruun. Ja tasapohjasilla kengillä oli vähän hankala hypätä... eikä valituksia siitä, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

no mitäs hypääsit ;o jaa oikeesti otit sen tosissaa ja suttasit xdd ei vittu sinuuu ;0

Anonyymi kirjoitti...

nyt et ees uskalla vastata ;D oon aika pah11s ;3

Sini kirjoitti...

no en oo käyny koneel kahteen päivään... ja se on miun oma
asia millä kengillä hyppään. luulis et se ei kosketa sinuu.

Anonyymi kirjoitti...

no ei se minuu kosketakkaa vaa tuota hevosta. Ku jalat menee tollee ni se inhotta avarmasti hevost. Mut iha sama, näyttää vaa inhottavalt ku jalat mnee tuol....

Sini kirjoitti...

nii saattaa. :C mut lukisit tuon postauksen. kuvan tarina on sellane et riksu eka pysähty esteen etee ja sen jälkee teki hirveen kenguru loikan enkä ollu yhtää valmistautunu sellaseen, ni en päässy hyppyyn 'mukaan'. :)