tiistai 6. marraskuuta 2012

Kentällä pitkästä aikaa

Koulun j'lkee ku kävin tallilla, lunta oli maas jo suht paljo. Riksu oli sunnuntaina kengitetty ja oli hokit ja tilsakumitkii C: Jes, nyt voi sit ridaa iha kunnol, Paitsi takakoivet oli viel peruskengäs ku sil oli kengittäjäl oli ollu jonnekkii kiire ni ei ollu kerenny mut joku päivä sitte ne vissiikii ?


vähä väsytti :3 ( vanha kuva mut en oo kyl julkassu ??)




innokas työläinen C:
Mutta menin kokeilee kenttää ja se olikin ihan hyvä, kun olin alkuun "tampannut riksun kaa". Alkuu käynnis pysäytyksii, peruutuksii ja parit väistöt  myös. Riksu pari kertaa yskäs, toivottavasti ei oo kipeeks tulos :d Sitte ravikäynti pysähys toisto hommaa. Piti vaa mennä ural ku siel oli semmost pehmeempää mut sain kyl sielki tehtyy hyvin kaikkee. Laukat nostin sillee et pitkä sivu ravii, pysähys kulmas ja käynnist nosto, laukkaa lyhyt sivu ja sit taas ravii jne..Riksu nosti tosi hyvi ja se nykysi lauakn jälkeen ottaa melko rauhallsien ravin. Ku taas enne mentii sen jälkee hirveet vauhtii. Alkaa vähä näkyy jtn kehitystkii !
Loppuravit ja käynnit. Ku pääsin tallii ni pihal oli jo iha pimeet vaik olikii vähä yli neljä :s
Tallilla hetkeks fleece-loimi selkään ja hännän selvitys. Karsinaan jaa joskus 30min pääst kävin ottaa loimen pois. Aamul saa sitte ulkoloimen päälle.

Ei kommentteja: