torstai 14. kesäkuuta 2012

Uusia polkuja etsimässä ja irtohypytystä!

Lähettiin aamulla melkein heti ratsastaa riksulla ja bennolla kun oltiin siivottu karsinat. Tai ekana tietty haettiin heidät pellolta! Mie menin Riksul ja Sini Bennol ja lähetttiin ampumaradalle päin ja tehtiin se lenkki 'puoliks'.
Tultiin taas siihen isommalle tielle ni siint lähti semmone mäki mehtään jossa ei oltu enne käyty. Laukattii seinne ja sit tuli semmone risteys kohta josta jatkettiin suoraa. Tavotteen oli löytää semmone ihana järven ranta sielt jos ois hyvä uiottaa tai jotain vastaavaa. Siel ei ollu mitään ni mnetiin toisee suuntaan. Benno lähtee laukkaa hirveet vauhtii et iha kun ois ennenkin siel käynny :') Päädyttiin lopultsemmoselle pellolle jossa ei kasvanu mitään. Oli vaa pitkää heinää ja paljo voi kukkaa. Siel sit laukkailtii hetki ja mentiin takas. Hevot ja myö tykättii hirveest mennä siel!  Ja löydettiin viel uus polkuki :) ! Mentiin sit taas siihe  pää tiellle ja koht tuli risteys jonnekii uhrikivelle päin. Mentiin sitte sinne ja rämmittiin sit mehtää pitkin yhen hiljan pihaan ja sit siint kotia. Tuli toineki uus polku! (;
Purettiin hevosilt varusteet ja pestiin.

Sit varmaan joskus puol 3 aikoihin otettiin riksu ja mentiin kentälle vähä irtojuoksuttaa. Otettii myös vähä rakenne kuvaa. Olikii herral sit nii paljo energiaa ni päätettii laittaa este sinne. Riksu hyppäs sitä iha hyvi (: Korkeimmiltaan olikohan joku 70-85 cm ? Tuli myös paljo hyvii kuvii. Loppukäynnit käveltii riksun kaa maastakäsin yhel mettäpolul ! Pestii viel hänet uusiks ku oli viel hikisempi ku sillo aamu maaston jälkee :')
Viel venyteltii kunnol ja kylmättii koivet.
Tuli aika pitkä toivottavasti jaksatte lukee ! kuvat tulee sunnuntaina kuvapostauskena tai ens viikolla koska kuvat ovat sinillä ja sini ei kerkee laittaa niitä nyt joten.

parit vanhat kuvat tähäään piristämään tekstiä!





3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onks kauheest järkee eka käyä kauhees hikimaastos ja saman päivän viel hypyttää irtona?!

sini ja laura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
sini ja laura kirjoitti...

eka maasto ei ollut mikää hikimaasto, mentiin suht rauhallisesti sillo koko ajan.