sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Karkailia :d

Kirjotan nyt kerralla 3 päibästä koska olin 2 yötä tallilla yötä ni siel en voinu kirjotella... olin siis annin kanssa yötä tallilla.

PERJANTAI haettiin hevosia laitsalta joskus 3 jälkeen ja oltiin just siel ni jotkut ratsasti ohi ni herrat päätti sit tulla langoist läpi :P no varsa tuli sielt ekana , riksu ja benno tietysti perässä. Ne meni niitten ratsastien luo. Sit ku yritin mennä riksuu kiinni ottaa ni hyö juos sit tallilla, onneks . Siel sit pihassa saatiin kiinni ne. Lähettiin kentälle koulua vääntäämään. Mentiin kuitenki aika rennosti. Ennimmäkeen tehtiin ympyröit ja peruutuksii. Sit ku alko sujuu hyvi ni menin loppuunb tielle. Otin laukat ja loppuravit + piittkäät loppukäynnit. Laukois mentii aika reippaasti samointen raveis..  Riksu ku oli yksin maastos ni oli hirveen säpsy :Dd esim ku lintu läks lentoo ni sitä säikähti. Tallilla riksult varusteet pois ja pestiin hänet. Sit iltakauroille :)


                                 
LAUANTAI riksu oli laitsal taas sinne kolmeen. Käytiin hakee riksu ja tänään olivat kiltisti lankojen sisäpuolella :--) Tallilla otettiin riksu ja benno ja lähettiin tiellä. Laura/benno ja anni/riksu siis. käytiin kiertelee vähä mis sattuu. Käytii yhen järven rannas jopa :) mut ei vedes asti . Otettiin parit laukat ja ravii aika paljo. Mentiin ehkä noin 1h
Eli suht rauhalisesti mentii. Tallilla sitte varusteet pois ja ilta heinille.

SUNNUNTAI sitten tänään mentiin hakemaan taas hevosii laitsal joskus 11 aikoihin. No otin riksu nkiinni ja benno ja nuka juos vapaana. taluteltiin tallilla päin ni sit alkaa autoo menee hirvesti ohi ja benno alkaa riksuu ärsyttää ja sit riksu alkaa loikkii ni  miult irtos naru :s No ei antanu tietenkään herra kiinni vaan lähtee juoksee toisten perää. Sit ne juoksee mehän kautta loren ja peten laitumelle, varsa tietenkin ensimmäisenä langoist läpi ja riksu benno peräs. Sit heimo sai riksun sielt kiinni ja korjattiin langat. Vietiin riksu talliin varusteet päälle ja kentälle. Siin taas tehtiin ympyröit enimmäkseen. ja otin laukan nostoja aika paljon. 
En ottanu kuvii yhtään nuo kuvat on jtn vanhoja kuvia. Huomenna sitten sinin kanssa jos päästäis hyppäämään riksul (--:

Ei kommentteja: