sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kahlailemassa järvessä...

PERJANTAINA  oltiin lähessä inton raveja kattomaan savonlinnaan päin. Sitä ennen elisan pyys minuu hänen ja väksyn kaa käymää vähä järves kahlailee ni menin:) Tuli samal semmone palauttava tprstain liikutuksesta. Oltiin siel järves varmaan jtn 30 min. Riksu yritti opettaa väkkärää kuopimaan vettä et roiskuu mut väkkärä ei ainaka sillo tajunnu viel et mite hauskaa se on :') riksu tykkää hirveesti ku saa kuopii siel mut sit pitäää ite varaa et se ei kellaha sinne :DD .Käytiin myös vähän toisessa suunnassa ni siel tuli semmone syvä kohta ni mentiin mahaan asti siel sit.
Käytiin viel kentäl ottaa kaikki askel lajit läpi ja sit tallille. Riksu oli kentäl tosi rento ja kuuntelin hyvin!
Kentäl meinattiin kuolla kuitenkin vaikka oltiinkin van jtn 15 min ku oli niin kuuma!!

Tallilla varusteet pois ja huuhtasin viel jalat ja satulan alueen. Porkkanat suuhu ja karsinaa kauroille.

into muuten voitti oman lähtönsä (♥) ja oli viel ekat tuommoset kunnon kisat kun ollu nyt vasta harjotuslähöis ja koelähöissä vai mitä ne nyt onkaa :'') !!

Lauantaina riksulla oli vapaa päivä , sai olla koko päivän laitumella bennon ja nukan kaa :-) Harjasin  hänet sitte ku tuli laitsalt ku oli vähä piehtaroinu!
enkä ottanu tänää yhtää kuvii mut ne torstain kuvat tulee tänne varmasti lähi päivin(=

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää ulkoasu on ihan järkyttävä !!
-talvinen
-bannerissa toi tyttö ja hevonen kuva on ihan sairaan ruma yms !!
Vaihtakaa .

Sini kirjoitti...

Miksi et voi käyttää omaa nimeäsi, vaan pitää tulla tänne haukkumaan anona? :o Luuletko et vaihdetaan ulkoasu vaan yhen anon takia joka ei uskalla kommentoida omalla nimellä? Kaikki muut on sanonut et ulkoasu on hieno, hyvä, ja jopa ammattilaisen näköinen.
Ei tarvii tulla tänne purkamaan omaa pahaa mieltä toisiin, tuon äskeisenkin olis voinu sanoo kypsemminkin. Ja ei pyritäkkään tässä blogissa siihen et kaikki on ihan täydellistä.

Anonyymi kirjoitti...

En tule haukkumaan, ihmetyttää vaan pari asiaa..
Miksi liikutatte riksua pari kertaa päivässä, etenkii tuo maasto kuulosti sillee kunnolliselta ja sitte sen jälkee viel hypyttää?
Ja nyt olette melkein aina hypyttänyt sitä, hevosta ei ehk kannattas monesti viikossa hypyttää..
Ei pahalla, mutta toivottavasti joku siellä kahtoo vähän teijän tekemisii ja tällee..

Sini kirjoitti...

Se maasto ei ollu mikää kunnollinen, käveltiin tosi paljon ja riksulla oli sen jälkeen vielä energiaa tosi paljon, kun ei saanut mennä niin kovaa kuin halusi ponin kanssa. Ja ei hypytetty ku pari kertaa. Ja noi irtojuoksutus/hypytys kuvat on viime perjantailta. Eli ollaan yhen kerran hypytetty sitä viime viikol...