keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Leiriviikko postaus part.1

Oltiin siis riksun kanssa maanantaista perjantaihin (2-6.6.) Hevostila Dianassa toiveleirillä ja riksulla olikin rankka viikko. Nimittäin 2 kertaa päivässä ratsastusta. Ja ekat päivät meni riksun osalta vähän stressatessa kun oli uudet paikat ja hevoset ja omat kaverit oli muualla.
Aattelin kirjoittaa viikosta ainakin kahdessa eri osassa kun kuvia taitaa olla aika paljon. Kirjotan jokapäivästä lyhyesti mitä muistan.
Eli sunnuntai iltana vietiin riksu sinne ja se pääs heti ruunien viereen laitumelle.Illalla myöhempään aattelin viedä riksun talliin yöks ku ollu aina yöt sisällä. Se oli virhe sillä riksu huusi ja riehu ja pyöri koko yön. Seuraavat yöt oltiinkin sitten ulkona (:
Maanantaina oli ekana koulutunti ja riksu oli vähän jännittynyt koko tunnin. Muuten se meni ihan hyvin (: Toinen tunti hypättiin esteitä ja siinä oltiin jo vähän rennommin. Oli se kuitenkin vähän kuumana mutta hyvin hyppäs. Tuli pari kieltoo sarjoilla mutta loppuun hyppäs nekin. Ja loppuun mentiin vielä 75cm yksittäin.


Tiistaina aamusta oli ilmansatulaa estetunti ja sitä vähän jännitin koska en ollut hypännyt ennen ilmansatulaa. Hyvin kuitenkin meni , riksu ei kieltänyt yhtään (: Alkuun mentiin semmoista kuviota ja loppuun hypättiin yksittäistä :D Yksittäinen tais olla meidän osalta korkeimmillaan 60-65cm ? Toinen tiistain tunti tais olla kakspäälle tunti ja se ei ollut niin mukavaa :D Tiputtiin jopa kerran kun  tasapainopetti. Ravailtiin ja laukkailtiin ympyröitä mm tunnilla.

 (pahoittelen vielä istuntaani koska en päässyt joka hyppyyn kunnolla mukaan, kun vielä tän vuoden eka hyppykerta oli..)




Ei kommentteja: