torstai 29. toukokuuta 2014

Kisapäivä !

Sunnuntaina oli siis kisapäivä ja keskiviikkona olin käynyt riksun vielä ratsastamassa ihanassa kaatosateessa.. Ja elisa meni sitten riksulla perjantaina ja lauantaina ja pesi riksun lauantaina.
   Sunnuntaina taas aikasin piti olla tallilla sillä kisat alkoi 10 , olin eka lähtijä ja ajomatkaa oli yli 1h.
Tallilla oltiin sinin kanssa noin. puol 7 ja otettiin riksu heti puunaukseen. Sini alkoi ristittämään riksun harjaa ja mie harjailin riksuu. Sen ku olin tehny menin pakkamaan kamat autoon siinä välissä.

           Noin. 15 vaille 8 lähetiin sitten matkaan ja matka sujui hyvin, hepat nökötti kyyvissä nätisti (: Perillä oltiin vähän yli 9 ja käytiin ekana maksamassa lähtömaksut. Otettiin sitten hepat kopista ja varustettiin ne. Kiivettiin selkään ja mentiin hetkeks lämppäkentälle lämmittelemään. Oli kyllä niin kuuuma ettei siinä pitkään oltu. Käveltiin jonkun aikaa siinä parkkipaikka pellolla kunnes kello oli väähn vaille 10 ja mentiin vielä hetkeks siihen lämmittelemään. Riksu tuntui ihan kivalle.                    Sitten oli meidän vuoro ja kerkesin kerran kävellä kentän ympäri kunnes tuli lähtömerkki. Huomasin heti että riksu pelkäs tuomari pöytää :d No rata meni ihan hyvin, tietty ois voinut paremminkin mennä, esim. siinä alussa riksu ei suostunu menemään tuomaripöudän ohi kunnolla  ja laukat mentiin liian reippaasti. Mutta näin kauden ekoiksi kisoiksi meni ihan hyvin C:
Sen jälkeen kövelin riksulla hetken ja purin varusteet pois ja syöttelin riksua sitten siinä. Noin. 3h varmaan jouduttiin seisoskelemaan siellä kun elisa oli vielä toisessa luokassa. Hyvin silti riksu käyttäytyi C: Oltiin siis 10/20 ja prosentteja 60.68 % Oon tyytyväinen koska taso oli meidän tasoa kohtaan tosi kova :)



Keskiviikkona kävin ilman satulaa käppäilemässä maastossa ja kastuttiin ihan märiks ku sato koko ajan:d a tänään kävin hakemassa vaan hevoset laitsalta ja pakkailemassa, en kehannu ratsastaa ku sato kaatamal.. Sitten sunnuntaina meidän nokat suuntaa simpeleelle ;)

tässä kisapäivän varrelta napsittuja kännykkäkuvia, kun kameran muistikortti ei löytänyt tietään kisapaikalle :D







2 kommenttia:

llaura kirjoitti...

sika hieno letti! :-)

sini ja laura kirjoitti...

kiitos paljon :) !