tiistai 20. toukokuuta 2014

Viikonloppu

Lauantai: Aamulla 6 tallille ja hevonen valmiiiks. 6.50 hevoset kopissa ja 7.00 tavarat autossa ja lähettiin. Eli oli tunti ullan tallilla ja sinne lähettiin jo varhain. 8 alko tunti ja noin. puol 8 oltiin perillä niin oli viellä hyvin aikaa varustaa ja mennä verkkaamaan kentälle. Huomas riksusta ettei olla kotona eli oli aika jännittynyt ja reipas. Harjoteltiin enimmäkseen siihen rataan tulevia juttuja. Esim. alku lämmittelynä tehtiin sitä täyskaarto-ympyrä-täyskaarto kuviota. Sitten tehtiin laukkaympyröitä ja lävistäjää ja siinä riksu keksi uuden jutun että vaihdetaan laukka. No loppuun tuli hyviä, ilman laukanvaihtoa.
Ulla meni riksulla loppuun ku oli ollu aika jäykkä ja näytti tosi kivalle. Häne pitäs useemmi läpiratsastaa riksuuu !
Purettii hevoset sit tunnin jälkee ja lähettii takas kotia. On hyvä ku noi menee nii hyvi koppii ni helppo lähtee !
tein riksulle hienon synttäri'kakun'

 Sunnuntai: Menin riksulla kentällä suht rennosti koska oli ihan hiton kuuma. Ja muutenkin riksulle oli ollu toi lauantai aika rankka päivä. Siinä vähän käynnissä eka taivuteltii ja sit ravailtii ympyrällä ja vähä laukattiin. Tehtiinse rata pari kertaa ja oli annin vuoro. Loppuun käytiin vielä järvessä kahlaamassa.















könö
jalka on siis siks tolleen ettei housut kastuis..





Huomenna meen tallille ratsastaa viel riksun vikan kerran enne kisoi koska en loppuviikost kerkee ku on luokkaretki. Onneks riksul on liikuttaja sillo! Ja sitten laitan kaiken valmiiks ja pesen varusteet..

Ei kommentteja: