torstai 12. kesäkuuta 2014

Leiriviikko part.2

c.alma
Keskiviikko:  Ensimmäinen tunti oli päitsillä koulutunti ja se oli aika hauska tunti oli oikein mukavaa c: Riksu pysy aika hyvin hallinnassa ja meni hyvin. Ravailtiin ja laukkailtiin keskiympyrällä aina parin kanssa ja alkuun tehtiin uralla käynnissä jotaain. päitsitunti kuvia tulee lisää kuhan saan ne kuvat ni teen varmaan siintä sit jonkun kuvapostauksen. 
           Iltapäivästä oli sitten peltotunti ja eka käveltiin peltoa ympäri. Sen jälkeen laukkailtiin ja ravailtiin ja loppuun vähän kisailtiin. Sitä vauhdin määrää kun riksu tajus että pääsee oikeesti laukkaamaan kilpaa! Tunnin jälkeen oli kyllä ihan märkä hevonen, pääs pesulle ja iltaruuille sen jälkeen :)

Torstai:   Torstaina mentiin kolmetuntia ja ekana oli leirikisat. Leirikisaan sisälty kouluu, este, joku temppuosuus ja kirjallinen. Oltiin riksun kanssa 4 ja saatiin hieno ruusuke ^.^ Päivällä käytiin uittamassa ja riksuhan ei mennyt vieraasta rannasta järveen. Ei sitten millään. Loppuun kiipesin toisen hepan kyytin ja kävin sitä uittamassa.
              Illalla oli vielä peltotunti ja oltiin eripellolla kun viimeks. Siinä taas alkuun käveltiin sitten ravailtiin ja laukkailtiin ja loppuun vähän kisailtiin.


Ei kommentteja: