lauantai 15. syyskuuta 2012

Kentällä ja Maastossa

TORSTAINA: koulun jälkeen käytiin tallilla annin ja jennin kaa. Mentiin kentälle riksul ja bennol. Mie menin eka riksulla ja käynnissä riksu oli tosi hyvä, asettu oikeen. Ravissa oli alkuun vähä pöllö energiaa mut sit alko menee hyvi C: Sit otin laukkaa ympyräl ja siin riksu laukkas ihan hyvi. Otin viel yhen uralla. Sit ravailin viel hetken ympyräl ja anni meni loppuun viel loppuravit ja käytiin tiellä loppukäynnit. Riksu vaa yritti syödä kokoaja :d Hirwween nälkäne näköjää oli.








LAUANTAINA:  käytiin tänään sitten maastossa ku viimeks kouluu ja huomenna (sunnuntaina) kunnon koulutreenii! Anni siis meni riksulla ja mie bennolla , käytiin ampumaradan lenkki. Ravailtiin aika paljon ja sit part pätkät laukal. Muuten sit käveltiin. Riksu taas ain ku käveltiin yritti syödä mut komentamal lopetti. Yks pätkä laukattiin vähä kovempaa ja hepat vähä innostu. Sit benno tuli ohi ja kiilas riksun ja no riksupa ei siintä tykänny yritti purra bennoo ei osunu ponii mut minuu sit :d Ei onneks sattunu pitkää, pien jälki jäi...Loppuu viel yks laukka ja loppuravit.
             Tallilla varusteet pois, harjaus ja hännän selvitys. Sitten kaurat syömää karsinaan ja sitten kengittäjä tuli riksun takaset kengittää ja vuolee. Riksu seiso nätisti :)

Ei kommentteja: